har du sett min apa?

Idag ær det valborg. og nej jag har inte orkat sitta vid datorn og skrvit på længe før jag har fått ett liv :D det kom på posten og går att bestælla i nærmsta kiwibutik! haha nej usch jag ær jættetrøtt men efter idag ær jag lite ledig iallafall :) annars har det inte hænt så mycket som har varit intressant att skriva om.. førutom helgen, men hade man kommit ihåg så hade man væl skrivit! ;)

Vi ska iallafall snart in till Sandvika før ett trevlig besøk på vinmonopolet! Senare kommer farmor och farfar hit så då børjar min ledighet!

Hoppas iallafall att den hær veckan blir lika mys som førra :)



klem Sanderella,


bursdag

igår var vi på bursdag hos farbror Kjell! :) Mie träffade Rafaela og Isak og de klättrade på berg og bara busade! Sen åkte vi upp på svampen alle sammans och åt god mat och hade det jättetrevligt! När kalaset började närma sig sitt slut bestämde jag och Andreas att vi skulle gå på doktor kosmos med päärry! Nicenice. Tyvärr var jag något trött för att vara social! Men det var nice iallafall! hehee

nu ska vi snart åka och träffa Limpy för att fira att hon fyller på tisdag! Sen tar vi tåget tillbaka hem. där väntar lene och en promenad :)

skriver mer senare. har bråttom. vi ska även träffa "lillebror" senare som mie tycker så mye om :)

puss og klem

flodhäst

oj vad jag längtar till efter jobb! man vet aldrig vad som händer! hehe jodå det vet man det är nog därför jag är glad! men men har inte sovit så mycket inatt blev väckt ett par gånger så jag somnade väl inte förrens vid fyra!

idag var mie jätteglad för att vi ska åka till sverige och jag berättade för henne att hon skulle få träffa min bror så nu går hon runt och säger sandra sin bror hela tiden och hon har redan packat väskan sin! :) en massa leker och hennes koseflodhäst! fast den ska väl med på våra äventyr idag också! snart ska vi ut och cykla lite för det mie gillar allra mest är att cykla (sparka sig fram när hon sitter på cykeln) och såklart edward!

vi ska även iväg och leka lite med mies kjaeste ewart som hon kallar honom så rart! kanske ta en glass i vårsolen och bara kosa oss!

snart är helgen häääär och det innebär        att det bara är en vecka kvar tills hortenlorten kommer hem till mig! och förstås att jag får träffa alla sötnosar hemma! ;) ja mamma du är inräknad; det vet du! =)


just det linn:: vi satt och tittade på kort hemma hos jeanette och där var ett jättegammalt på dig när du var blond och vet du va? mie pekade på dig och sa linn! hon är mys! jag menar inte ens jag kände igen dig ;) hehe

klem sanderella (og min snupps mie)

shine on

I was lost in darkness and sinking sand
But you picked up the pieces of my heart in your hand
Then you came and showed to me love's second chance
Well there are times I still get lost in yesterday
But you put the past behind me and you light my way

nice

ja då är det bara två dagar kvar tills vi åker till sverige.

igår fyllde allas vår kära gerd år, grattis grattis. vi var där och fick tårta och massa nice. sen cyklade jag hem och gick för att möta eirik, vi tog en tur runt hela hövik. har aldrig vara så långt borta som vi var när vi väl passerat vallen. men det var trevligt och trevligare blev det när det väl började spöregna! :)

idag är det en massa plusgrader och sol! =) ska kanske möta upp carro och hon pratade om att sätta sig vid en brygga i sandvika! annars tar nog jag och mie och går ner till havet nere vid oss! dags att finslipa brännan i fyra plusgrader? ;)


its finally over and im happier than before!

ses snart og ha det på badet din gamle sjokolade som mie skulle ha sagt! :)


klem (fm) sanderella!

no one's gonna be there when you fall

oj vad jag gillar The Hills. och oj vad jag væntar på nya avsnitten. hade sparat en massa tills ikvæll men nu vill jag bara ha meeeeer!

kære

Yes, då har min helg slutat! Sitter barnvakt, barnen sover och oj va vi har lekt. jag har blivit opererad och sen fick jag mig en ny frisyr! Sen hade vi pølsepicknick i stuen og tittade på kørslaget!

igår var  u n d e r b a r t.. både bra och dåligt! haha bra før att jag var ledig, bra før att jag tog tåget till sagdalen, bra før att jag fick træffa Emelie och Ida igen, bra før bra sællskap! Det dåliga behøver vi inte gå in på hahaha ja jag kanske inte borde ha spærrat min mobilnummer men nu vet ni iallafall att jag bara har mitt nyaste kvar, det andra ligger och ruttnar bort! upptæckte æven att någon har fyllt på min mobil, vem var det?

Tog som sagt tåget till Sagdalen och møtte Emelie hos hennes væninna Andrea och hennes rumskompis Mathilda! Efter ett tag kom æven Ida och hennes kjærste dit och sen bara vællde det in folk.. efter långa samtal och ja jag vet inte allt tog iallafall jag, ida och christoffer en taxi in till Lillestrøm och kom in på martins! Efter ett tag kom æven Andrea, nicenice! bra musik och mycket dans på ett ben! Sedan gick vi vidare till ett annat stælle och tog senare en taxi tillbaka till sagdalen.. tænkte gå och lægga mig men ikke.. ola och pontare skulle inte sova utan behøvde sællskap før att hålla sig vakna till sex(?) hahaha det kan ha varit det bæsta på hela kvællen, har inte skrattat så mycket på længe! :)

imorgon kommer Mie hem igen och nu ær det inte lång tid kvar tills vi ær i Sverige. då blir det 60årskalas før min kjære farbror! :)

savner er alla!
Klem og kos Sanderella,

sprängningar

ja jag vet jag har varit dålig på att skriva men idag fick jag reda på varför internet inte har fungerar! försök gissar varför? hahaha ne de har sprängt i berget och därmed orsakat kaos hos oss! (de spränger i berget under gamla barnhagen och ni som har varit här vet att det är typ på vår baksida) men men nu funkar det i familjens hus men inte i min lägenhet!

har halvslutat med kryckorna nu! använder dem inte när jag jobbar men när jag är själv hemma så kan jag godt se ut som en gammal gumma som fanny säger! haha skulle egentligen varit sjukskriven två veckor till men vad spelar det för roll? vem vill inte vara med Mie? hehe snart mr iallfall så jag hoppas allt ska lösa sig innan kretapreta!

jag har blivit halvinne i att rimma efter att jag hörde att markus lärt sig det! den ungen är klipsk och snart har han bursdag! :) vad ska man ge den sötaste treåriga pojkvännen man har? haha pepparkakor!

saknar er alla!

klem Sanderella

RSS 2.0