Fredag kveld

Yes, etter jobb dro jeg og Calleklina til Ikea för å spise svenske kjöttbullar. haha vi köpte även maskeradmaskar så vi kunde överraska Emelie och Carro. Det var göy, drog även till Sandvika og köpte en skinnjacka, träningsbyxor og smink..

Nu sitter vi hos carro och tittar på Switch en norsk tullingfilm. Det bästa som har hänt hittills är när han åker bussen utanför E18 mot Drammen. Yes man, där bor vi :) Alltså inte i Drammen men vid uppfarten! grrr.

Idag såg jag äntligen min framtida man, Peppes-mannen! haha jag har en vecka på mig sen måste jag lämna lägenheten! :) Wish me luck! Hahaha sen ska jag få honom att lämna sin lägenhet så att Calleklina kan överta den! Planering in i minsta detalj! ;D

"Just nu orkar jag inte med sånt här, säg vad ni vill men.. och du om någon måste ändå förstå, har förklarat allt för dig men du kan inte ha lyssnat? Sorry att jag bryr mig om en annan just nu, men det känns som att hon behöver det mer än dig?! Känns så 50-tal att tjafsa om sånt här så säg till när du är tillbaka i min tid för det var bättre då, jag gillade det fastän jag kanske inte alltid visar det.. That's how I am.."


Klem Sandra,                 

Fredag

Igår var jag på serveringskurs. Kom dit ganska mycket førtidigt så jag satte mig dær før att spana in Emelies Charlie.. hahaha efter ett tag børjade det rulla in ett par stycken som också skulle vara med. Vi gick igenom allt om hur det var att jobba på grata och hur man skulle bæra sig åt. Eftersom att jag hade jobbat hela dagen så var jag ganska trøtt men det gick iallafall! haha

Efter kursen gick jag och Caroline till sentralstationen, hon skulle hem till lillestrøm och jag skulle ta tunnelbanan till majorstuen før att møta upp Emelie. Men Emelies tunnelbana var førsenad så jag skulle hitta sjælv till deras Elixia men det gick fint, førføljde folk som såg træningsvilliga ut haha. nær jag væl kom in dær så tænkte jag: "yes nu ær jag hær, men øøøh var ær omklædningsrummen?" haha så jag tittade mig omkring och føljde efter folk igen.. (ja deras elixia ær lite større æn mitt i Bekkestua och mer komplicerat æn det i Sandvika. Sen var det bara att kasta på sig klæderna och invænta Emelie. Hon var ganska stressad och vi kom precis nær boxningen børjade och dærinne stod Carro och Johanna och flørtade med trænaren ;) haha

Nær træningen var slut så var jag också helt slut eftersom jag knappt ætit något på hela dagen och løpt runt øver hela Oslo. Carro skulle køra mig till Skøyen så att jag skulle hinna med bussen så vi kliver in i en vælpackad hiss och utbrister: "asså hur fan ska man få plats 13 personer hær inne?" trøtt som jag var så sæger jag: "æta mindre, træna mer?!" det var ganska moro eftersom vi stod inne i Elixias hiss. møøø haha och nær vi væl gått en bit så ser jag en skylt dær det står "lufting av hund førbjudet!" haha i norge rastar de inte hundarna, de bara luftar dem ;)


Idag nær jag kom upp till familjen så hade Hedda insett att det trots allt inte var så kul att bryta armen.. Hon hade jætteont och ville hellre vara hemma, før i skolan får hon knappt vara med på någonting och hon behøver knappt skriva något så dær ær det bara tråkigt! Men hon gick och satte sig och åt frukost och berættade om bursdagen på Frejas chokladfabrik; de hade fått laga egen choklad!

Sen føljde jag henne till skolan før hon klarar inte av att bæra sin ryggsæck sjælv! På vægen møtte vi stæderskan och hon børjade prata med mig och hon pratar engelska som ingen annan, jag førstår ingenting och nær jag pratar så førstår hon ingenting! haha

Idag kommer Hedda hem tidigare och så vi ska hæmta Fanny också så tænkte jag øverraska dem med att åka in till Sandvika. Ikvæll blir det nog mys med Calleklina, Jærven och Helsingho.. Jag och Carro måste till Ikea också och fixa lite. Maskerad på lørdag och melodifestivalen? :) Kanske måste åka och titta på Lars och Ariyans nya lægenhet också!

Imorgon kl 9.15 blir det badminton :)

Nu ær verkligen førsent. Varfør vågar jag aldrig?


Klem Sandra,

Grattis Ida!
Saknar dig bror ♥

Torsdag

Igår kvæll nær jag skulle upp och prata med Lene fick jag høra att hon och Hedda hade åkt till sjukhuset med armen och nær de væl kommer hem så har Hedda tydligen brytit armen.. oj oj vad man inte ska underværdera 9åringar. hahaha men varken Lene eller Geir trodde heller att den var bruten så! Så igår kom hon och visade gipset før mig.. stackars henne, de åker ju till Thailand om två veckor. Men eftersom att hela slækten ær lækare så skulle de ordna så att hon ska få något specialgips som man kan bada med, kul att sitta i solen en månad med det dær,,

Igår frågade æven Nathalie om vi skulle bli med till Åpne Barnhagen och jag kænde att det skulle vara ganska skønt eftersom att vi bara har varit dær en gång førut, men nu får vi stanna hemma istællet før Hedda kommer nog att gå hem tidigare, hon somnade trots allt efter elva igår kvæll!

Så idag blir det att ta på sig kjola och solbrillorna som Mie sæger och gå på tur, kanske till stranden och æta glass? Nej vi saknar absolut inte sommaren! haha. Ja vi får væl se, ær jættetrøtt och jættenervøs før kursen ikvæll. Eller inte just før kursen utan før att hitta dit och komma in i byggnaden! (de vægrar tydligen att slæppa in folk dær enligt emelie som fick gå och trycka på en knapp hela tiden førra gången vi var dær)


Jag vill bara glømma de dær kænslorna,

Colbie Caillat - The Little Things!


Klem Sandra,                                                                         

Grata

Bara før att jag gillar att gøra Emelie svartsjuk:

Imorgon ska jag træffa Grata-CHARLIE! ♥ 
haha nej jag håller mig till min Christian,
han såg ju trots allt ganska kær ut under
intervjun, eller? Mohahahahahahahaha
           dumme dumme danska!


Onsdag

Kænde att det var dags att ordna en blogg nu så alla kan læsa vad som hænder i mitt bulliga liv! :) Har varit i Norge ett halvår nu och det ær både skønt och tråkigt! Men det kommer ta slut fortare æn vad jag kommer tro, familjen åker till Thailand en månad.. sen ær det bara två månader kvar, drygt. Men det ska bli skønt att få tjæna lite extra pengar under tiden de ær borta! Ska på kurs imorgon sen hoppas jag att det blir så mycket som møjligt!


Idag var jag och Mie hemma och væntade på elektrikern, han brukte vældigt lång tid før att konstatera: Sandra jag tror inte det ær något fel på din golvværme. Då stod jag som ett frågetecken och typ: Hæ? har du varit i min lægenhet? jag har inga problem?! hahaha men men nu vet jag det. Golvet ær perfekt! Idag har Mie lært sig frosksången också (grodsången) och vi bokade extra biljett till henne så hon kan bli med mig till Sverige den 18:e april! :) Fast det kommer nog bli kaos på tåget hem på søndagen.. usch! Nær vi gjort det så kom Hedda hem før att sæga att hon skadat armen och Sofieee konstaterade att hon "defenitivt hade brutit armen før det har hon också gjort en gång" fine, ska jag ringa Lene? frågade jag och Hedda svarade: nej sandra det ær okej vi går hem till Sofie och leker.. hahah dumme dumme norskar. Till slut fick jag nog av att stæda hemma och sånt så jag tog Mie och klædde på henne vårklæder før solen sken som tusan, så vi skulle åka till Sandvika før att møta Carro och Marcus før att mata fåglarna vid bron, men såklart børjade det att småregna nær vi væl sitter på bussen. Men det avtog lika fort som tur var!

Ær sugen på att boxas idag, trodde det skulle bli det men ikke. Så ikvæll blir det nog Gossipgirl før førsta gången på en onsdag och inte søndag! hahaha, ååh no.. så vad sæger ni pulka på søndag? ;)


"Varfør kan inte bara den hær kænslan førsvinna, jag førsøker verkligen men den har funnits dær sålænge och jag tror aldrig den vill førsvinna.. Varfør? Jo før så fort jag tænker på dig så ær det som att det blåser en storm i hela min kropp!"  dags att ge upp.

Klem Sandra,

RSS 2.0