medelålders man på jakt efter kärlek

Per Larsson, X år gammal söker en äldre dam att dela sitt liv med. Hon får gärna ha kurvor eller rullator. Vegetarian och körkort är ett plus. Per gillar att åka på turer, gärna på söndagar. Annars spelar han bridge eller bowling. Han vill ha en kvinna som motiverar honom till att ta tag i nya saker och kanske hjälpa honom att flytta. Per gillar även att jobba och trivs bra på sitt jobb. Han har en halvstabil inkomst och vill gärna ha barn att lägga pengarna på. Känner du att du vill ha en pålitlig man som gärna ger dig det bästa av livet? Ring 0764150827 eller maila på [email protected]


Urtegata

Nu sitter vi i lägenheten, med massa väskor och trötthet i kroppen! Igår blir det pitchers och förfest hos Fia, underbart!
allt är perfekt, skriver mer när något händer. Hoppas emelie får en hylla på tårna!


klem Sanderella,

fall asleep

jadå, idag åker jag hem till gammelmormor och gammelmorfar tillsammans med mamma. Skönt att träffa dem innan jag åker tillbaka till Oslo. Sedan tog jag mig en sväng om till Sänny. Gick och handlade lite och det slutade med ost, kex och vin kväll. Blev coca-cola för min del. Jättemysigt och jag träffade äntligen Malin igen! :) Sedan tog vi bussen hem och där sitter det tre små tjejer som inte kom in på pitchers, no namns but hell va nice det var! haha

Kom hem, packade i hop det mesta av mina kläder och allt i rummet men den stora frågan är fortfarande: Vad ska jag ha på  mig imorgon? aja det förblir en gåta. Kanske Emelie kan hjälpa till. För Emelie, my big drummel kommer imorgon till vår lille stad och förgyller oss med hennes närvaro! Ska bli riktigt nice, men gud vad jag saknar våra myskvällar med Carro! Och ja just det Carro, du ringde mig i morse, jag sov som en stock, förlåt om jag sa något dumt men jag kommer inte ihåg något. haha måste ringa dig så fort jag anländer till Oslo igen!


Aja ligger i sängen, lyssnar på John Mayer och pratar med bananen på skype. Kan det bli bättre? :) Tur att skype finns, det lär bli fler såna kvällar med henne!


Ska snart dra mig, emelie kommer med 13.20 tåget imorgon och då blire stressigt! Godnatt alla sötnosar. Känner att jag är på lite  myshumör nu. Men jag delar det med min kudde i natt. kan han vara mysigast? haha


klem sanderella,

ung blond ensamboende kvinna söker sitt livs kärlek!

Sanna Dahlgren, 20 år. Gillar långhåriga katter och elefanter. Söker efter en kille att dela sitt liv med. Han bör vara 20 + , halvlångt ruffsigt hår och muskler! Ska gilla att kramas, laga mat och städa. Får gärna se ut som Ernst K. Sannas stora nöje i livet är att fixa i sin lägenhet och låtsas vara Martin Timell och läsa spanska ordböcker. Känner du att du passar in på Sannas beskrivning så hör av dig! Helgen är kommen och Sanna vill sjunga kareoke!  Ring 0735341682 eller maila [email protected]

jag fortsätter..

tydligen gillar folket mina kontaktannonser så jag fortsätter :) bara välja och vraka!

ung dansk kvinna söker man

Emelie Andersson, 20 år gammal söker sitt livs kärlek. Är du den rätta? Läs vidare och se!
Emelie gillar långa promenader i skogen, ta kort och framför allt att ta hand om snälla barn. Emelies stora passion i livet är att cykla och vill gärna bli en livs levande cyklande polis på Oslos gator. Annars sitter Emelie gärna hemma framför brasan och läser gårdagens tidning. Hon vill ha en snygg kille med stora musker och ska helst ha andra intressen för att ha något att prata om. att ha egna intressen är en viktig sak för emelie. Emelie vill också att mannen i hennes liv ska vara snäll och ha ganska långt hår. Hör av er om ni är intresserade till 0708771705 eller svara via mail till [email protected]

ung kvinna söker kärlek

mia kaan, 19 år gammal och bor i en liten håla, vill gärna upptäcka världen tillsammans med en mjuk, kramgo och härlg kille. söker en karl mellan 25 och 40 år, gärna hårlös men inte på huvudet. barn okej men dock inte katt. kanin funkar helt okej. gärna rik men går bra om du är arbetande men du ska dock prioritera mig framför jobbet. På fritiden gillar Mia att spela schack, laga bilar och laga barn. Mia gillar att ta ett glas vin då och då men känner sig inte fullt så beroende så det skulle passa om du var nykterist för att hon ska ta sig ur detta. så om du känner att det klickar ring 0702586570. eller maila [email protected] Röfors need some löööve.


PASSA PÅ NU ERBJUDANDET KAN TA SLUT! JUST NU INGÅR ÄVEN KÄRLEK!

asus eee pc 900

här sitter jag med min nya dator! en jätteliten, vit och söt! hehe pappa fick ett riktigt skrattanfall när jag sa att jag ville ha den för att den var så söt! Men snäll som han var så köpte vi den! Tänkte att jag inte ville sitta på min halvfungerade dator längre utan nu vill jag ha något nytt och en lite mindre som jag kan ha med mig varje gång jag åker hem!

Igår var jag även inne på Marieberg en stund med Mia, köpte lite kläder och sånt som kan vara bra att ha nu när vi flyttar! Det är riktigt kul att vi börjat ses igen, shes a funny prick! :)
 
annars har den här veckan varit helt super, träffat alla, haft djupa samtal med min fisgris, myst med bror och pratat med folk som jag knappt trodde exicterade längre ;)

imorgon ska jag luncha med gammelmormor och gammelmorfar samt mamma och efter det åker vi till sanna! :)


my dream is over.


Kram Sanderella,

.

"When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll outta bed and down on your knees
And for the moment you can hardly breathe
Wondering was he really here?"




Høvik

Ja då ær det en vecka kvar tills man flyttar och børjar jobba igen :) Ska bli nice, ska bo med ett par riktiga jordnøtter! ;)

Sitter hos familjen, har varit barnvakt ikvæll! Vi lagade tacos och såg på løvenes konung! Eller halva iallafall, sen blev det læggdags!

Igår blev det fest hos Lars och Ariyan. De har flyttat till ny lya. Kul att træffa alla igen, æven fast inte alla var med! Børjade fint hos min kæra fru Nathalie och slutade med ølkrig lagom innan hemgång!

& imorgon.. då blir det hemgång! kommer nog hem nån gång på kvællen om inget går fel! dags att packa och dona, træffa alla igen innan det blir dags att åka tillbaka! Kommer dock sakna Mie och hennes: Elsker deg Saaaaneeja! Eller ikke sova, bare vile lit okaaaj? Eller jadaaaaa! :) Jag och Mia lærde henne igår att sæga; Ska vi hångla? och sen sticka ut tungan! hehe lite kul med tanke på att ordet hångla inte finns hær! :) hehe Lene blev førstjust och var ganska glad att ingen skulle førstå henne, men vi vet dock att vår allas kære kiwiman Lars (som inte jobbar dær længre) vet mycket væl vad det betyder. Kan vara ett av de få ord han kan på svenska han också ;)

Ha det så bra alla barnen!

klem fra Sanderella,

Oslo

Ja då har ännu en dag flytigt på, vaknade ganska sent pga en hemsk huvudvärk! Men sen drog vi igång med att packa packa packa och drog ännu en gång till ikea. fast den gången körde vi lexusen, creepy men emelie kände sig säker och svängde för första gången ut i tredje filen :O bra gjort emp! haha

Sen kom vi en till en gulligt sovande petter och passade hans walkitalki, typ. sov som en stock! Fortsatte packa och lagade lite mat. Åt och kollade på alla bilder vi tagit under våra turistdagar! galet.

Imorgon kommer Emelies nya aupair och jag drar vidare till Hövikan! Snart slut på emelies aupair tid också, men men.. snart börjar vår tokiga tid tillsammans! :)

Vi snakkes blogg.


kram Sanderella,

Oslo

Ja då var jag här igen. Förlåt för dålig uppdatering, men vad skulle jag skriva om när jag var hemma? Att jag satt i soffan och väntade på att knät var bra, att jag struntade i kryckorna allt för tidigt, att jag drack coca-cola?

Kom iallafall till Emelie i måndags, sedan dess har det varit full fart; jobbintervjuer, barn barn barn barn, stan, tittat på lägenheten, varit förbannad på trikkarna, ikea.. ja nästan allt! Vi har iallafall fått en lägenhet, får flytta in den 30:e augusti på Urtegata så kom på fika :) I onsdags kom Elin, Linn & Jennie till byen och vi tittade på lägenheten. Den var fin och vi har världens största balkong! :)

Har även varit på en del jobbintervjuer, barnehagar och så! Blir svårt att välja men men, vi får se på onsdag!

Stannar i Oslo en vecka till, för att leka med Mie en vecka! :) Kommer sedan hem för att packa klart och åka tillbaka! Just nu sitter jag i Emelies lägenhet och är barnvakt till hennes barn, de sover som stenar och Emelie sitter hos mammans syster. Skönt att slippa henne, haha jag får aldrig sova ;) ! Galet!

Sanna har även hunnit fylla, min lille pingla och imorgon är det fest för henne... och jag är inte där. Förlåt!!
Carro kom hit snart, så ska du jag och Emelie busa lite! :)

Det här blev ett rörigt inlägg men nu vet ni vad som sker! Skriver snart igen!


Kram Sanderella,

RSS 2.0