missöde

Ja vad hænder. Jag køpte sån barnhårfærg før att færga håret svart idag då jag ska vara aladdin! Børjar sætta i lite færg, allt blir fel. ska skælja ur det då det står på førpackningen " Vaskes ut med Schampoo" HELL NO att det gørs. Har tvættat håret 8 ggr och jag ær grå hårig. Aja jag får væl vara en gammal aladdin istællet! Kul!

Sprang då ned till Oslo S och køpte toning før att færga håret mørkt. Tænkte att jag faktiskt vill ha det likvel. Men.... nær jag væl skulle gøra det bangade jag ur. Så hær sitter jag på jobbet, trøtt och sliten och GRÅHÅRIG! Vi trivs.
Jobbar till 9 ikvæll sen tar vi oss vidare till Kristine før att parta loss ! Majs

Carro kommer æven hon ikvæll så det ska bli MAJSIGARE!

gårdagen

Jobbade till nio igår. Hade sedan bestämt mig för att följa med Kristine hem en stund och sy lite på hennes kostym tills på fredag. Vi lagade lite mat, det stod pommes i en stekpanna. sandra tar tag i stekpannan med rejält grepp och sandra bränner sönder hela handen. För stekpannan....hade varit inne i ugnen. Så det slutade med is hela kvällen och sedan gjorde det rejält ont när jag satt på bussen hem. Kommer hem till en Linn på "hejsandrajaggillarfärjan,hardulustatttittamedmig-humör" och sätter mig en stund med henne. Det gjorde så ont att jag inte har sovit någonting i natt.

Så idag när jag vaknade igen, för sista gången så tänkte jag. Nope jag pallar inte mer. Någon som vill ha en vänster hand?

Aja, idag måste jag försöka hitta lite mer hårfärg tills på fredag. (ni kan vara lugna, jag ska bara köpa "barnfärg" som tvättas ut med schampoo. Sen är det dags att sola sönder. (brun utan sol) hahhaa. Ja på fredag smäller det. Kristines halloweenfest. Och sedan kommer Carro :) äntligen!!

Som ni säkert förstår så saknar jag och Emelie henne ganska mycket. Vi har våran fågel som är döpt till henne och jag tror Emelie kommer få men av den fågel. Hon har den alltid tänd! Även fast alla andra lampor är tända. Hon är en galen liten filur,

Förresten, Emelie vad gjorde du i min säng i morse/natt?!

Ska väl fixa mig snart och gå till jobbet. Jobbet har förövrigt sparkat 10 pers så vi var ganska oroliga där att det skulle bli vi, men igår fick jag ett test som jag ska göra så att jag kan bli på ett annat team. Svårt att förklara men ett tecken på att jag inte behöver sluta iallafall :)

jag älskar dig,


all for you littlebrother.

igår

Jobbade jag hela dagen och när jag sitter där på jobbet och drömmer om Emelie. Tror ni inte hon skickar ett sms där det står att hon ska laga tacos till oss tills dess att jag kommer hem :) åååh vad glad jag blev. dock kunde jag inte visa min glädje då jag inte kan skicka sms tillbaka längre eller ens läsa hela smset. Så när jag kom hem, åt vi glatt och pang.... Emelie emelie emelie, min långa vandrande sak, slår i handen i lampan (i taket) i vårt rum och det blir glas över hela rummet. Även på Emelie (som faktiskt är det mest värdefulla vi har i rummet). Så jag börjar pilla ut lite splitter på henne och jag ringer även till legevakten (vårdcentralen) och de ber oss komma in. Vi går dit, hon tittar, petar och säger: hör av dig om det gör ont i morgon. What tänkte jag?! hon kan ju dö. hahahhaha Ne skämt å sido, men eftersom jag inte har Mie att ta hand om längre, så har Emelie blivit mitt lilla barn.

Aja, nu har jag precis duschat. Ska fixa mig och dra till jobbet snart. Lägger ut en bild på tatueringen också.

söndag efter lördag.

I fredags gick vi på bio som sagt., blev Fatso. Alla tänkte: aha kul med en americansk high school film och vi blev något chockade när vi upptäckte att det var en norsk film som verkligen var urdålig. Men men.. trevligt sällskap blev det iallafall!

Igår blev det även överraskningesfest för Klara som fyllt 20. mobilen är sönder och karin somnade i maten. Me like!

Ikväll blir det film/bio? Vem vet.

igår...

Firades det med en tatuering! :) Äntligen gjorde jag den jag velat göra så länge! Nice majs.
Var även ute och gick med Jennie ganska länge, sen kom Sandra hem och vi gick ut och gick igen.
Skönt att vara ute i det kalla höstvädret. ;)

Sitter på jobbet nu med lammätaren Karin och väntar på samtal. Ikväll blir det bio med bla Emma och några från jobbet! :)

ÄNTLIGEN

Har dagen kommit då jag får använda knät igen! Är jag lycklig? OM JAG ÄR! Det ska firas!

Mummel

Såg att Emelie hade bloggat lite. Tur att hon tar hand som saker jag inte orkar! ;)
Helgen hemma har varit underbar! Träffat alla nära och kära. Nästan! Hoppas jag
får träffa de jag inte träffade så snart som möjligt!

Idag jobbade jag till ett. Sen gick jag för att möta Anna och Mie och vi gick hem till
mig. åååh min lilla tjej. Hur mycket får man egentligen sakna henne. Jo ungefär så
mycket så att man får ont i rumpan när hon biter en! Galet men sant!
Bjöd på mat och bara ungicks. Jättetrevligt!

Imorgon ska jag till läkaren också! Måste kolla upp bussar och sånt.


Tillbaka i OSLO


Emelie gästbloggar

Nu är Sandra i säkerhet i sin lya i Oslo. Hon håller på att packa upp allt hon dragit med sig hit det vill säga: godis, lättdrycker och tomatpure. Den tjejen asså. Men men...nu ska vi glo på tv och tro inte hon kommer hem mera på ett tag. Nu är hon min!!

hem

Är det dags att åka hem en stund?

igår natt

Ja, jag glömde säga att i natt fick jag oväntat besök i min säng. Som en liten tyst mus smög sig den lilla varelsen ner i min säng och somnade på mitt ben och vid kl halv sex vaknade jag av att jag inte kunde vända mig om. Då ligger hon där helt oskyldig och skakar. "hjälp vad ska jag göra" tänkte jag direkt och börjar försiktigt sträcka mig över till emelies säng för att nå hennes täcke. Ja för det var Emelie som hade somnat där lite gulligt och sötare är hon när hon väl sover och inte sitter i garderoben och skriker. Men den lilla varelsen vaknade och skriker "VA FAN GÖR JAG HÄR?!" bra fråga tänkte jag och sen la hon sig i sin egna säng.

Ja som ni förstår så kan Emelie vara ganska söt ibland (not) men va tusan gjorde hon i min säng? Ja det får ni fråga henne, vi läste på internet förut att om man drömmer mycket på nätter så blir man kallblodig samtidigt som det är väldigt vanligt att man blir kåt. Hm... Emelie något du vill säga? Aja. Vi får se vad som händer i natt. Hoppas på att jag får lite finare besök, kanske Ljungberg tittar förbi? :)



Och du Sara... altt jag sa förut är sant! Du vet att du verkligen kommer att lyckas bara du fortsätter att kämpa. Du är och kommer alltid att vara min idol. Fyra är ingenting. Se framåt istället. Du har redan lyckats och du kommer bli den bästa. (vilket du redan är i mina ögon!) Så lägg det här bakom dig och fortsätt som förut! :) <3

Söndag

Åker till Bygdøy en stund,

blir kanske bio ikväll, vi får se :)


kick off

Ja igår var det som sagt kick off. Fick sluta vid 11.20 på dagen och gick hem och sov lite grann. Gick och mötte upp Oscar och gick vidare för att säga hej till Amalie och Emelie innan vi senare kom fram till Viasat igen. Åkte upp till matsalen där det bjöds på champange och annat dricka. De hade även beställ in tusen pizzor som ingen åt av? Hörde lite på cheferna och sedan skulle vi ta gruppfoton, jag var teamledare för gruppen glädje och alla mina kycklingar var så söta! :) hehe. Gick sedan vidare till Egon efter ex antal glas champange, och fick mat. Jag beställde pepparbiff, dock det sämsta valet då jag inte gillar peppar. Men jag trodde det skulle gå och ta bort pepparn. hahhaa! Så istället satsade jag på att dricka vidare! :) När alla ätit upp så gick vi ut till bussarna som tog oss mot ett okänt mål. Där var det en lokal där vi möttes upp av winback och talk to me. Temat var Las Vegas så alla bord fick pengar att spela för och jag och Victor vann göörmye! Emma försvann och där var jag, alone. NOT! :) Sedan tog bussarna oss inåt mot stan igen och jag tog sällskap med Rickard och mr jag vet vet inte vad han heter, sällskap hem. Somnade vid sju och Emelie väcker mig kl halv nio med lampor i hela rummet. Galet men jag är fortfarande pigg.

Så idag har jag hittat en skinnflådd tå, massa blåmärken och andra stället där jag har ont. Det jag därimot inte har hittat är min röst.

Idag har Amalie varit här och lekt med oss, sen har jag och Sandra städat hela köket och städat ur kylskåpet! Nu sitter Carro och Carro här och dricker lite med Emelie. De ska och se Håkan spela och jag ska bara mysa sönder här hemma.

kick off

Ja idag ær det kick off.
gårdagen spenderades med att ordna med klænning, smycken, hår och annat.
tack før all hjælp :)

slutar fyra, ska vara dær mellan fyra och halvfem. jag ær teamledare før mitt lag. hm. hur ska det sluta?
vi ska representera glædje! :)

Vi får væl se vem som lever imorgon! Emma & jag ska iallafall ha vældigt kul!

Tack før gratulationen igår Mamma, saknar dig!

update

glømde skriva igår,

I førrgår var det barnkalas, tema dyr! Alla barnen kom utklædda så fina så som djur, eller hade djur på klæder! Jag och Anna satt och målade barnen men jag gav upp. Lene tog øver och Mie målade sønder mig! Før øvrigt lekte jag och Mie hela tiden, hon var såååå søt. det førsta jag møttes av var att barnen sprang ner før trappen och Mie kastade sig i mina armar och gav mig en stoooor bløt puss! Sedan ville hon att jag skulle bæra henne hela tiden och allt jag åt skulle hon också æta. Precis som det brukade vara. Åkte sedan hem med gråten i halsen då Mie bett om flera kramar ca 5 ggr... Kan man sakna henne mer?

Igår tog jag och Emelie oss friheten att sova nær vi kom hem från jobbet. Sov ett par timmar och bara ville sova vidare nær vi væl vaknade! Gick upp, såg på top model, duschade och gick och la mig igen! Vaknat ett par gånger i natt av Emelie och ville verkligen inte gå upp nær klockan ringde i morse.

Nu sitter jag på jobbet, længtar tills jag slutar, ska hem och fixa lite infør imorgon, locka håret och sen bara sova! :)
Imorgon børjar kick-offen kl 16.00.

.

Should I give up?

Sara

Du är mer saknad en en jättegod godis!



www.ssaraggrahn.blogg.se

måndag

Ja idag blev jag væckt av Emelie kl halv sex. Bussen var tidig och jag som hade tænkt hjælpa henne med væskorna!

Annars i helgen så har jag lekt med Emma, Oscar och Marianne. I lørdags tog jag æven en tur førbi Emma på strutsen och sen vidare till Rebekka. På vægen dit blev vi stoppade av en kontrollant och alla utom jag fick bøter. Galet! Men sedan blev det galet nice. glømde dock næstan alla mina saker i taxin hem! Men men, helgen har varit kanon! :)

Nu væntar en veckas jobb och kalas før fanny imorgon. Man måste ha något med djur med sig. Funderar på att klæ ut mig? hm, återstår att se. På fredag blir det Kickoff med jobbet!

helg

Ja nu är min dator hemma och ska bli lagad, kommer inte ha dator på hela helgen och mobilen är fortfarande konstig. Så vill ni prata.... RING :) hehe Sara jag fick ditt meddelande men kunde inte svara. Vilken blev det? Den du ville ha?

Sitter på jobbet, ikväll ska jag Emma och Oscar hem till oss och baka. Ska bli nice! Imorgon ska vi nog hooka up med några fra jobbet! Vi hörs!

Puss och kram och massa helgmys.

hm

Man blir verligen inte irriterad när folk hittar på regler som bara gäller andra och inte sig själv.........


okej det låter som att jag är 12, men just nu pallar jag inte.

torsdag

Idag åker datorn hem och ska in på lagning!     ä n t l i g e n

Funderar även på det här med kickoffen. Ska klippa mig innan och funderar på att färga håret mörkt. Vad tycker ni? Är trött på mitt hår just nu! Aja vi får se hur det blir.


Bror

Har bokat bror så att han ska komma på höstlovet! Ska bli mysigt att träffa honom igen! Saknar honom grymt mycket och vill bara träffa honom.... NU! Men men det är inte så långt kvar. Bara så du vet Daniel, Jag älskar dig!

None


hjemme

Ja idag har jag jobbat och pratat med sara. thats my day. första delen av dagen var guld med sara, resten tåls att diskutera. åh vad jag saknar greeny. och å vad jag saknar alla andra hemma. Men helgen blir nog guld iallafall, Fanny fyller på söndag också, vad önskar sig en sjuåring? tips vore fint!


miss her smile

bild

Sara la upp en bild idag, tack greeny. Fixade även lite annat tillsammans, hehe det är mys med skype. Älskar dig

stop

hur trött får man vara? och hur ensam får man vara i helgen? alla åker hem till sverige FÖRUTOM Sandra ne för hon ska jobba. aja bjöd in Emma så vi ska ha myskväll efter jobbet på fredag, sen börjar vi samtidigt på lördagen. Men det känns så konstigt, alltid massa folk i vår lägenhet men nu ska det vara knäppigt tyst.

aja missar fotbollen ikväll också pga jobbet. Men men får ta och fixa en plats vid tvn idag kanske.

RSS 2.0