hjem

nu får jagåka hem :D tog i med alla mina krafter igår och gick upp sjælv ur sængen(gjorde otroligt ont) så idag får jag åka hem.. nu væntar jag bara på pappa, helena och min kjære lillebror :) sen ska jag åka och mysa sønder mie. det kommer bli tomt utan min bæsta væn!



imorgon skal jeg møte sanna and the gang.


klem kryck-sandra


sykehus

ligger på martina hansens hospital, snart 24 h sedan jag blev opererad och det gør ONT! men jag skaklara att gå, jag vill åka hem. men det ser tyværr dystert ut, kan inte røra benet sjælv. geee mig smærtstillande!


klem krycksandra

armar

Jeg er et kjøtthode!

no words

Ja jag blev ledsen...


& ja jag är totalt meningslös! I know

Fredag

Idag är det nationaldagen, firades med att göra några svenska flaggor på barnen! :) Hämtade sedan Fanny tidigare och sedan åkte de till Sörlandet så jag fick sluta tidigare! Cyklade sedan i väg med Carro och hämtade Marcus. Usch det kändes jobbigt att det nästan är sista gången jag ser dem tillsammans. De är så härliga! :)

Var sedan hemma en liten stund innan Emelie kom och hämtade mig. Sedan drog vi en sväng till Sandvika och Emelie fick en skylt i huvudet, haha! Sen slutade Carro och vi hämtade även henne! Åkte hem till Emelie där vi skulle sitta barnvakt till två sovande så barn. Lagade lite mat och ordnade med Carros fotoalbum. Shit när man väl ska börja med det. Det kommer bli sjukt svårt!

Imorgon blir det tusenfryd (ett stort tivoli) med massa brudar. Sen är det byfest inne i Oslo så vi ska väl in och lyssna på lite musik!


Snart blir det Sverige, kommer nog bli en tuff resa eftersom man måste säga hejdå till Carro innan! :( Men hon ska ut och tågluffa och kommer få det toppen! Sedan är det bara två veckor kvar hos familjen (!!) guud va tiden har gått fort. Känns verkligen inte som att jag har varit här så länge som jag har!

Klem Sanderella,  ♥

Sol

Ja igår låg vi och degade i frognerparken hela dagen :) hærligt væder och hærligt sællskap! :) nær vi skulle gå igenom parken såg vi æven talangvinnaren hær i norge! høhø. i lørdags blev det grillning och i fredags hade jag och jeanette spa/træningskvæll!

Nu ska vi ut och bada barnen.


klem Sanderella,

RSS 2.0