Svininfluensan



Jag bryter ner dig!

helk-k

I fredags var jag ute och åt middag med jobbet. Det var mysigt och sedan gick vi vidare för att svina. Kvällen slutade ganska tidigt för jag skulle upp och vara barnvakt på lördagen. Tog bussen ut till Hövik och mös sönder barnen sedan tog jag mig tillbaka till staden för att gå på bio med Jannicke. Vi såg en hemsk film som fick mig att tänka. Den hette "steningen av S..." Det slutade i tårar och vi blev inte så pepp på att gå ut och ta en öl efter det.
Idag har det varit förvirring ang tid osv. haha sjukt.

Hjälte.

Vi glider, det är halt och jag ser dig fumla omkring som bambi på hal is. Jag kastar mitt rep runt dig men du lyckas  varje gång att skära dig fri. Du är starkare. Din vilja att komma åt andra hållet är starkare. Jag står och ser dig göra din segerdans. Du är fri, du har en plan. Jag var inräknad en stund men nu är tiden inne. Jag står och ser från långt avstånd på en person som klarar allt. Du försvinner och blir mindre och mindre. Jag ser solen stiga i horisonten. Jag vänder mig om. Jag har förlorat men jag är inte ledsen. Leendet sprider sig från iskalla tår och uppåt i kroppen. Tanken på hur det en gång var. Det är omöjligt att känna sorg. Du fick mig att känna varenda känsla i kroppen. Jag vänder mig om mot samma håll vi kom från. En vacker dag ska jag sända dig ett vykort; "jag beundrar dig. tack för allt."

london,

sjukt mycket har hänt. inget jag dessvärre kan dela med mig om.


Igår slutade ett barn på vår avdelning :(
Sen kom emelie och vi ordnade allt med papper. Vi gick hem, städade och gick till Sjakkmatt. Satt där hela kvällen med Cocacola och chillinötter och ordnade allt som var kvar att ordna.

Idag blev det jobb, sen gick jag hem, tände brasan och satte mig i fönstret och började läsa min nya sjukt bra bok! Sedan började jag packa och drog en tur till Deli.

Emelie kommer hem ett i natt. Kl elva stänger de av strömmen i hela lägenheten. Det ska vara klart klockan fem imorgon bitti. Vi ska upp då. Om inte tidigare. Så hoppas allt går bra. sen går bussen till flygplatsen och det bär av :)

Sweet! Kommer hem på lördag natt och då blir det soving och jobb på söndagen!

Kos er,
och vill ni ha vykort. Skicka sms med adress. Annars blir det NADA!

hemskt.

det är kallt.

Jag vet inte helt vad jag ska göra. Kumla? Oslo?
Kumla oslo kumla oslo kumla oslo kumla oslo.



sumo

ja den här veckan har också gått fort. jag tror jag sprang hela tiden.

jag har jobbat som vanligt. varit med om ett rån (som var på fejk men väldigt trovärdigt)+säkerhetskursen, kommit 2 i bollekonturransen som jag inte ens trodde jag skulle ha en chans att komma på topp 3 i men tydligen gick det, träffat många poliser och sett till att 2 från Litauen fått förbud att köra in i Oslo, fått en helt u-n-d-e-r-b-a-r present av världens underbaraste, sett legally blondies 3, insett att 3:an var lika dålig som de andra två, varit ledsen, varit glad, varit tankspridd, köpt 12 paket med toalettrullar, tänt brasa i vår kakelugn för första gången och har därmed inte frysit för första gången på en månad, insett att jag saknat tiden som var för ett halvår sedan, hunnit med en
roadtrip med J till Sverige som var full att gamla barndomslåtar, turistupplevelser, firande av kanelbullar, utgång och mina underbara vänner.

Nu ska jag lägga mig ned och lyssna på musik och tänka över lite saker. (mitt hjärta slits mellan Kumla och Oslo.)

ps. jag vill inte att fia ska plugga, jag vill att fisen ska komma hit. jag saknar att ha någon att prata med om allt, som aldrig tycker att det jag säger är fel och som får mig att skratta när jag är ledsen. du är unik.

annars tar jag med med J till Kumla och flyttar hem för gott och tvingar henne att fira kanelbullens dag, våffeldagen och semledagen varje år.



Ut på tur, aldrig sur.

Den här veckan har varit fullsmockad.
Har sagt upp lägenheten, varit på kurs, jobbat, jobbat, jobbat, tvättat, städat, varit sjuk, funderat 4324 ggr på varför mitt bankkort inte funkar i automaten, torkat snor. satt på ca 205 skor på barn som har livlösa ben, byttit troligtvis lika många blöjor, plockat löv i regn och storm. Fått ca 5344 pussar av söta barn och en gammal gubbe. ;) Sagt, IKKE BIT dubbelt så många gånger. Funderat kanske 543543543643 ggr på vad jag ska göra efter jul.

ps. Vann förövrigt tre tävlingar på kursen. :) I'mkunglig.

Men men, imorgon ska jag till läkaren, långt ut i skogen. Efter det blir det löpning till jobbet och längtan tills kl blir 17.00. Prick. Då kommer J och hämtar upp mig vid jobbet. Som en taxi. Då drar vi på roadtrip. Destination: Sandras hemland. :)

Nu ska jag gå och raka benen och packa. Snygg läkare och snygg chufför till sverige. Vi får se vart det för mig.

Godnatt!

RSS 2.0