Idag är ingen vanlig dag för det är en sommar solig dag.

Hurra Hurra Hurra!

Hurra hurra hurra även till Emily som fyller 21 år. Grattis min sovande lille gris! :)


Kos er alla på denna kärleksfulla dag.

<3

jag älskar dig.

Snart

över med Viasat tiden.
Skönt att slippa vissa folk som bara snackar skit.
sorgligt att säga hejdå till vissa man vet att man aldrig mer kommer att träffa.
vissa kommer man träffa som man egentligen inte tycker så mycket om.
Vissa slutade tidigare som betyder mest.

Idag

är jag ledsen.

Men jag hoppas på bättre besked under veckan.

Onsdag

Wish me lück :)

HEY

Ikke dytt maj,

Jannicke. Ikke tenk på problemet bare lös det.
Sandra, Det er ikke göy.
Ikke töjs og tulle sån med maj

Måndag

Har ju faktiskt glemt og fortelle en morsom ting!
Jeg og Emily skal jo flytte, stemmer stemmer.
Saken är den, att nu ska vi flytta tillsammans med Jannicke og Johanna :)
Niiiiiice!

Söndag

Igår kom Amalie och Emily och mötte mig efter jobbet. Vi busade oss vidare mot Smestad och hemåt mot Fam Amalie/Petter.  Där möttes vi av en dansade Petter. So cute. :)

Efteråt stack vi hemåt och tog en powernap. Duschade sedan lite fort och letade sönder oss efter Emelies busskort som inte alls var borta. Kastade snus från balkongen och löpte sedan till trikken. På trikken mötte vi Viktoria, Sara och Maria. Kom till slut fram till Lillaker och gick och köpte Swedish popcorn! Efter ett tag med att de andra drack sig fulla, toatricket och knaglig engelska/tyska (det var två tyskar på besök) så tog jag trikken hemåt mot Ingar, min söta Ingar.

Vaknade upp imorse vid sidan av min man, sträckte på mig tog mobilen och hade fått ett gulligt sms från Katta. (sorry har inga pengar kvar på mobilen, ska ordna det :) ) samt ett sms från Emily där det stod: "RING MIG INNAN KL 13" woops tänkte jag, tur att klockan bara är halv ett. Emelie ringde... vi pratade... Ingar lackade.... jag la på... Linn ringde... Ingar lackade... Ingar lagade frukost... Lackade lite till... Jag la på... hahha (det där med lackade ja jag bara till för att det skulle bli spännade. Dont worry mamma, ingar är världens snällaste!! :)

Nej nu sover de andra små fiskarna i lägenheten. Ska ta och ordna upp lite här.


Emelie tänkte köpa lite nya kläder till sin dejt med Mads. Jag och Linn tyckte den här tröjan var fin. Emelie blev lite skeptisk. Så mads om du läser detta... Hiss eller diss?

Ibland krävs det lite öl för Emelie att släppa loss och visa lite känslor. Men den här gången funkade det.


Tack och adjö för idag. Tänk va roligt vi haft...

ps.Grattis Mads på bursdagen! :)

Olof Mellberg

Ja då sitter jag på jobbet. Førsta dagen på 3 månader jag sitter i telefon. Grattis grattis Sandra, du klarar cap.

Igår blev det mys hos Ricky med Chrillepille, Jannickekanikke och den berømde Emily. Vi såg istid och åt is.
Idag blir det att träffa alla aupairtjejer igen.

Yes

Tack Emily!

Det ser ut som att det börjar ordna sig. VI får se. :)




Jag vill ha dig nu, som jag hade dig då.




Pratade precis med Fia på skype. Pratade om Koster. :) Såhär såg hon ut:



Sen blev hon ledsen för att vi är så långt ifrån varandra




Fia ska söka till paradise hotel. Hon har gjort en egen höra som ser ut som den i ph. Bara för att känna av känslan.



onsdag före torsdag

Jaha, varit på jobbet idag.
Just nu vill jag bara hemma. Få mammas mat och lägga mig under täcket. 
Jag vill till mamma. 




idioter



"Det är de som står dig närmast som når fram att knivhugga dig i ryggen."






idioter

idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter  idioter





Suck.

update:

allsång med lasse berghagen i vardagsrummet. någon knackar på dörren. vi blir skjutna och dör. vi lever i slummen.




emily: Incubus - Dig

just another magic monday

Kom till jobbet kl tio i åtta idag. Gick från jobbet fem över åtta. Åkte till jobbet igen kl halv fyra. Gick därifrån kl halv sju. Gick och köpte sovshorts, åkte till Johanna, hämtade frusna skånska skitbullar, handlade mat, fick bara emelies skitpåsar, gick hem, kittlade Emily, duschade Emilys ansikte i spott, tog på Linns bröst, insåg att de på affären inte hade tagit bort larmet på skjortsen, skrek och svor, letade låtar till Emily, tänkte på Emily... blev käär.


Jaha, det var det som hänt idag.
Imorgon ska vi på en lägenhetsvisning. En väldigt fin lägehet. 

kos er i mörkret. här hos oss börjar nog Linn snart strippa. Eller ha cybersex. Hon har en crush på Emily, men hon är min.
jag är kär i alla i vår lägehet, de är så söta nu på våren. Tur att vi slipper dem på hösten ;)



Emelie gillar mysMads

17 mai

Grattis Norge på bursdagen!

Idag firas det med cola & strumpor med norska flagget på! :)
och att sova bort hela dagen(jag har ont i huvudet till max)
Snart ska vi till Leif og Tonje. Mys.

Hej

Det är jag som är tjukken!



-maaaaaaaaat

Fredag.

Idag blev det myyys.
Imorgon blir det fotboll :)


Jag är väldigt glad just nu.

Fredrikstad








Vi raggar folk som vill bo med oss såhär:

Här får du se oss halvnakna, hoppandes och ha kuddkrig med varandra
 jag citerar "jag sover naken" - anonym 20 år

Vi lagar god mat också och alltid väldigt sällskapliga, men naturligtvis inte när ingen vill att vi ska vara det

Jag vet inte om jag ska säga det här., men emelie, hon är så hårig att när hon är naken så tror alla att hon går med fuskpäls. Ibland eller ganska ofta blir jag tvingad att borsta hennes rygghår som sträcker sig ner mot benen....


Men hon trimmar sig
och hon ser ganska nice ut vissa tider på året
Nu har hon bara långt hår på huvudet.




Så... någon som är sugen på att flytta in här? Kom igen.

Velkommen till Viasat, du snakker med Ingar.. aldrig mer.

Idag var det Ingys sista dag på jobbet. Det kommer bli trist, ingen jag kan köpa boller till, ingen jag kan skicka söta mail till och ingen jag kan kyssa när något går fel. Ingar du är min stolpe i tidsvattnet, min livlina. Du fick mig att vilja jobba på viasat, du fick mig att se till att jag träffade alla underbara människor på jobbet. Jag har dig att tacka för mycket. Speciellt för att du tycker om mig på det sättet du gör och för att du tar hand om mig. Jag citerar MTH "Du kramar om mig som om jag vore den sista kvinnan under 90 år kvar på jorden". Det är därför jag tycker om dig så mycket.


Det känns som att alla man tycker om och får speciella band med på jobbet till slut bara drar vidare ut i världen. Att jag är den sista mannen att lämna skeppet. Skeppet som en gång var en trygghet har börjat sjunka. Ni är alla speciella och jag är glad att jag valde att jobba med er. Ni är solar allihopa, nästan. :)

 


trist vs nice. (jag lackar)

trist.
Jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka. Kanske har jag lagt ner för mycket själ och energi. Kanske ska jag bara hålla mig borta. Kanske jag bara ska försvinna en stund. Jag vet inte vad det är men något är det. Jag vet inte vad jag ska göra mer. ska jag lämna det åt ödet. 

nice.
Imorgon ska jag träffa Jannicke kan ikke. Jag gillar henne, hon är söt och har precis blivit glassgubbe och är väldigt duktig på svenska. 



jag lackar.
Linn mitt marsvin, kom tillbaka till Oslo.. NU. I neeed a talk.



hell yes


yes, vi är världens bästa gäng.







Helgen

Blev fantastisk. Mycket bus, mycket snus.


Vi hämtade Amalie och Mie tidigt på lördagen och begav oss mot en bonde(=emelies naturliga sida) gård. Där såg vi massa massa djur av olika slag. Nej jag bara skoja, på en bondgård finns det naturligtvis fem hästar och en svensk varghund. YES. Tog oss vidare för att köpa varsina hattar åt Mie och Amalie. Tog oss sedan in till stan, shoppade lite mat till kvällen. Åt mat, busade, sjung, läste böcker och sakta men säkert somnade de små barnen in. En sov under Emelies illaluktande fötter medans den andra var var väldigt heldig och fick sova tryckt i min famn. NÄSTAN, med tankte på att hon höll på att sparka mig ut ur sängen hela tiden.

Vi vaknade, begav oss mot Smestad och lilla dammen där för att leka med ankorna. NOOOT. Men kort blev det. Efter ca 1 sek tröttnade barnen på Emelies kamerakåta ansikte och vi fortsatte vidare mot Amalies hem.

Där mötte vi min underbara supersöta pojkvän på 1 år som kan vara den sötaste på jorden. Vi hånglade lite och sedan tog jag och Emelie oss friheten att löpa därifrån för att sedan invänta att Mads hämtade oss på Statiol för en resa mot Sverige.
Vi hämtade upp Eirik och köra ut ur stan. Radion funkade inte så Emelie fick visa sin talang inom sång och underhöll oss hela resan. NOOOOT. Nej istället satte hon på samma låt 534654 ggr (på min mobil som faktiskt funkar) om och om och om igen. Yeaaaj, NOOOOT.

Mads missade avfarten till Nordby så vi begav oss till Strömstad. Där tänkte vi äta vid hamnen och vara lite somriga. Men svenskarna har nog inte fattat saken med att havutsikt faktiskt ger matlust. Så vi blev jättehungriga och tänkte äta en neger men istället blev det en nogger. ( Nej jag gillar inte att använda negerordet men det passade bra i detta sammahang.)

Sedan tog vi oss vidare tillbaka mot Nordby och den svenska mmmmmmaten. Göttmos. Eller hamburgare.
Handlade lite mat och snus och hade vi blivit stoppade i tullen så nej... vi hade inte klarat oss. Men det gjorde vi. Vi log lite fint åt tullen och tullade vidare. (tulla=skoja på norska)

När vi väl kom oss hem, oskadda.(oh lord) så tog jag friheten att åka till min man. Där väntade mys hela kvällen. ME LIKE.

Tack Emelie för en astråkig helg. DU suger.

 Emelie du är sexy

 hopp hopp

 vi har stil

 klassfoto

 hva om vi skulle kidnappa dem?

 det gör vi :)

 emelie & sandra är kamerakåta. mie & Amalie är fågelkåta.



Godkväll.

RSS 2.0