om


inte emelie och jag gör oss bra på bild tillsammans. så borde inte Sandra junior få äta middag med oss ikväll.

om



inte sandra också börjar bli sjuk så kommer emelie lacka

om

inte emelie är glad över att vi är sjuka så är vi myror.


om


jag inte ser sjuk ut. Då måste jag vara ett spöke.

juletid o vackra juletid

Du försvann medans jag sov.

Har sovit bort hela julen, jag gillar inte julen. jag borde gå i ide men... det var inte min plan i år. Min plan var att få en fantastisk jul med den fantastiske Emily. Men jag somnade och vaknade upp. Sjukare än  vanligt och här sitter jag på nyårsafton. Den var planerad. Nu är den förstörd. Jag sitter här med fina julbilder jag skulle visat släkten så de fick se att jag faktiskt firade lite jul. Men de blir nog upplagda till påsk.

Min infektion i övre luftvägarna vill inte försvinna. Jag vill försvinna. Emma är tillbaka för ett par dagar. Rebekka är tillbaka. Jag sitter och halvsover i soffan. Jag smittas. Kom inte nära. Eller nu kanske jag inte smittas längre. Men jag gjorde. Jag är ett monster. Jag får folk att må dåligt.

Min jul nästa år blir inte tillsammans med Emily. Jag hade en chans, jag förstörde den. Min nyårsafton nästa år blir inte tillsammans med Bekka. Jag hade en chans, jag förstörde den. Jag vill leva livet. Jag vill dansa och må bra. Men musik, det ger mig huvudvärk. Glädje ger mig hosta. Kyla ger mig feber.

Jag är sjukskriven veckan ut. Jag klättar på väggarna, jag är spiderman. En trött spiderman som är trött på att sova. Trött på att inte orka hänga med på tvn. Som får huvudvärk av datorn. Som har ångest över dagen. Men ikväll.. så hoppas jag att många fylleringer och berättar vilken underbar kväll de har. För jag vill höra, nästan känna. JAG VILL BLI FRISK!


Nu ska jag bada i snor, schamponera mig med hosta och torka mig med feber. Ge mig lite fräshhet på tub.


Gott nytt år alla kära!


burning up

Det brinner igjen!!!!!!!!!
minst en omkommen. Usch vad jag hatar våra kvarter just nu.
aja om jag har tur överlever jag kanske till nyår.

yeaj

Nu ska jag och Micke snart gå till Oslo s
Sedan åker han hem och jag ska till jobbet.
tack för de här dagarna Micke :)


idag

Har jag lämnat micke till sitt öde på jobbintervjuen, köpt julklappar till barnen, haft lektion om hur man justerar på paraboler och börjat bli sjuk. Dagen var händelserik med tanke på att de första timmarna spenderades på soffan, halvsovandes tillsammans med allt folk här.

Annars har veckan varit ganska tråkig med tanke på att krambekkis inte har jobbat när jag har gjort det. Men imorgon blir det avskedsfest för Lojsan og Klara samt myyyys hoppas jag på. haha :)

update:

EMELIE HAR BLIVIT SMAL :O

hon har benig och ser ut som en spagetti.

boogie

Ja då har magsjukan smygit sig på i vårt rum. Jag tackar gudarna för att det har drabbat Emelie och inte mig. Men men jag får det väl om ett par dagar. Så dont worry.

Annars då,
jo jag matar henne med fruktsoppa och spelar Millencolin så att hon ska bli glad.
Ibland äter jag choklad bara för att läska henne så hon ska äta något för att senare.... SPY :)

kos og klem alla glada.

Millencolin

Åååååh igår var supert!
Kom hem från jobb. Mötte emelie. Sov. Ingar kom. drack. Gick. MILLENCOLIN :)
Kan det varit det bästa? mm smaskiga detaljer hittar ni i min jackficka, eller om ni frågar ;)



Imorgon kommer Micke hit :)
och idag kom andra Micke hit och överraskade Linn, supergulligt. Grattis på 6 årsdagen.



kos og klem

idag

mår vi bra. brännskador og fel på lungorna. Nej nej nej. det var de i lägenheten under oss som säkert gjorde något olagligt. jag vet inte. MEN VEM GÖR NÅGONTING KL HALV TRE PÅ NATTEN?! Tack för väckningen, typ. PANIK! Jag fick i allfall med mig det mest värdefulla; emelie. Men det brann inte men det är läskigt. Fått reda på att det är fel på hela systemet här så OM det börjar brinna, så brinner vi nog inne. Vår lägenhet är så säker.

Ikväll blir nog bra,                 :)
imorgon blir nog bättre. kanske.

I natt

Ja inatt kl halv tre gick brandlarmet i hela huset här. Det var bara att ta på sig kläder och kasta sig ut. Springa ner för fem trappor och inte ana vad som hände.

igår...

var u n d e r b a r t !


Slutade jobba kl 16 så jag, frida, sara og sara tog t-banan til major och åkte hem till Bekka og AK för förfest. Efter någon timme var det dags att ta t-banan långt ut på landet. Sedan började vi den otroliga vandringen 4. Blod, svett och kisspauser. Vi kom iallafall fram och möttes av norska julsånger. Efter tal och skålningar (tack alex för skålen ) blev det mat. Inget vidare men men. Sedan flöt kvällen vidare med dans och massa prat. Resten stannar hos mig. Hahaha



Sitter i soffan nu, utan röst, ork og strumpor.
Jag är trött.
Jag fryser.
 Jag tänker.
Men jag är glad.


Blev ett mongoinlägg.

julbord

Yes, snart är jobbet slut og det är dags för julbord. Men inte blir det svensk mat som jag hade hoppats på om jag åkt till Carro.  Nej det blir norskt norskt norskt. Åker direkt till Bekkis (varfør är hon alltid med i min blogg?) og AK.

Vi snakkes,
kos og klem.

bekkis

nu sitter jag hos Krambekkis og myser. Vi har ätit sushi og tro mig. Första gången jag blir bjuden hem till Bekkis. Som jag har gråtit av lycka de senaste dagarna och vet ni va? jag är bjuden imorgon också :D Innan julbordet :O Synd bara att hon och R har gått och förälskat sig. Sorry friday men han är upptagen nu!  You know who Im talking about. ;)


kos og klem



torsdag

Idag børjar istället nedräkningen till Rebekkas bursdagsfest. 9 dagar kvar.

Bytte pass idag så jag kan hjälpa Emelie kväll innan hon skal på julbord. Børjar tidigt imorgon också så jag och Bekkis ska åka hem till henne efteråt och äta sushi och se på film. Rebekka sjunger førøvrigt jättefina julsånger.

Känns som att denna blogg børjar handla ganska mycket om Bekka men.. hm. hon er greit! :)

grattis

Bekkis :) woohoo


Sitter på jobbet. Dagen børjade med att se Madagaskar 2 med Viktoria. Tog sedan bussen till jobbet. And thats the way it is.


Varfør kan inte allt bara vara bra?

imorgon

fyller Bekkis år. :)

måndag

och 2 dagar kvar till Rebekkas födelsedag.


Helgen var underbar. Hann med mycket. Hann med lite.
Kom hem idag, paket på sängen. Sömn. Jobba.

TRÖTT.

RSS 2.0