tisdag

Igår var jag och Junior ute på stan en sväng! Sen gick jag direkt till jobbet och jobbade skallen av mig. Eller kanske inte men.. När vi skulle gå hem, jag och Sara, så upptäckte jag en överraskning. Ute i mörkret, helt ensam, stod Emelie och väntade på mig! Så vi tog sällskap hem allihopa och gick sedan förbi Kiwin. När jag kom hem väntade ännu en överraskning, fast ingen bra. Jag har fått benhinneinflammation igen. Ne så jag blev less och gick och la mig.

Vaknade idag av att det fortfarande gör ont men tog ändå tag i saker och städade mitt och Emelies rum.
Nu sitter jag här och ska duscha, sen ska jag försöka få tag på en överraskning till Emelie, men vet inte om de finns kvar. Sedan ska jag gå upp och möta henne på stan. Börjar kl 17 ikvälloch jobbar till 22 eftersom att det är fotboll.

dags att ta tag i allt, vi snakkes.

Måndag

Idag ska jag agera vuxen och gå till banken ännu en gång! Efter det blir det jobbet och efter det ska jag kasta mig i sängen och sova sönder! Blev att jag väntade på Emelie i natt eftersom att jag tänkte att jag hade sovmorgon men innan jag somnade kom jag på att jag var tvungen att gå upp ganska tidigt för att ta mig till banken! Aja,

nu sitter jag här i blött hår och väntar på att Dick ska höra av sig, vi skulle gå tillsammans för han hade också något att göra på banken!

inflyttningsfest

Ja igår bestämde vi oss, trots sjukdom att åka till Carro som bor låååångt ut på landet. Vi tänkte att vi kunde åka dit en stund och sen åka hem. Vi gick mot stationen vid elva då tåget skulle gå tjugo över. Efter två timmarsväntan, ett antal taxiringningar och flertal tåg som åkt förbi (flygtåg eller åt andra hållet) så visar det sig att det inte alls skulle gått ett tåg. Men så kommer räddaren, en ängel i nöden. Kondutörern på ett tåg som ska till edsvoll. Vi fick åka med dit och sedan åka med ett tomt tåg tillbaka till Oslo. Så efter flera timmar så kom vi till slut fram.

Kvällen var jättetrevlig och det var kul att träffa alla igen!



Idag har jag och Junior bara tagit det lungt, varit och köpte lite American candy och bara gosat till massa film! Mysigt och  det känns att det är det som behövs :D

BUZZ

FØR ER SOM UNDRAR... JAG VANN PÅ BUZZ IGÅR! SEDAN GICK JAG OCH LA MIG TIDIGT.

SITTER PÅ JOBB, IKVÆLL SKA VI HEM TILL CARRO MED POJKVÆN PÅ INFLYTTNINGSFEST!

sjuk

Ja jag är sjuk. Super förskyld och hes. Men jag lever :) Haft en okej dag på jobbet. Haft prov.. fick alla rätt! Men jag kände verkligen att jag inte kunde prestera 100 %, känner mig så hängig, ville bara hem och dra täcket över huvudet. Så ikväll blir det nog en myskväll med tjejerna.

Ne nu ska jag och Junior spela Buzz.

hm

Vad händer? Jo jag sitter på jobbet.

Födelsedag

HAR FÖR ÖVRIGT GLÖMT ATT SKRIVA GRATTIS TILL FÖDELSEDAGSBARNEN!

GRATTIS SARA - min favorit
GRATTIS JENNIE
GRATTIS LINN
GRATTIS LINDA

Glömt någon? Alla fyller tusan idag!

småkryp

Igår när jag stod i duschen så började jag tvåla in mig när jag kommer till vänster armhåla ser jag en otroligt äcklig syn. någonting litet och svart. usch! har jag löss tänkte jag? tittar in i armhåla och upptäcker mot min fasa att det är hundratals. ÄCKLIGT! Tittar lite extra noga, helt skärrad och upptäcker senare att det bara var lite ludd från min tröja. Så hur ska jag klara mig från såna äckiga situtationer senare i livet?

1. Duscha oftare?
2. Raka armhålorna oftare?
3. Inte duscha alls?`
4. Sluta använda tröjor?


Som ni kanske förstår så äcklade det här mig väldigt mycket och jag var jätterädd innan jag upptäckte att det bara var ludd. För övrigt ska jag säga att vi har porrbelysning i vårat badrum så det är ganska mörkt i duschen. Eller är det som Jennie tror: Har hyresvärlden skruvat bort lampan och satt dit en kamera? Många tankar, få svar.  

tisdag

long time ago. jobbet tar över livet..nästan!

Lördagen blev slit och släng, jobbade och sen mötte jag upp Jennie så vi tog oss till Major och träffade några jobbar kompisar, drog förbi loppan och sen tillbaka, Linn var såklart med hon också! :)

Igår efter jobbet åkte jag och Emelie för att handla mat. Ica Maxi! Emelie ville även in på India Fashion och köpa lite kläder men jag orkade inte så jag sa ett bestämt nej.

Nu har även Sandra alias Junior kommit till lägenheten, välkommen och du ska städa den här veckan ;) MOHA

Nu vankas det födelsedagar och födelsedagar har varit.. Grattis allihopa!

sov förövrigt som en stock i natt och när klockan ringde orkade inte kroppen med mig så jag ramlade ihop och bröt fem ben. Men jag lever och jag gick till jobbet. Jennie har slutat och jag hoppas att Emma kan ta hennes skift.

masas

Idag har jag jobbat, wiiiho jobbade även igår kväll och efter det gick vi vidare till La Bohema för att säga adjö till några som slutade på jobbet. Sen gick jag hem, världens omväg! men men det var nice iallafall! Kom hem och fick ett par trevliga samtal också! Steg upp jättetrött och jätteseg, gick förbi Jennie och hämtade upp henne. Jennie ska dock säga upp sig! :( okej jättekonstigt inlägg men men..

ikväll funderar på att dra till några jobbarkompisar eller vara hemma? hmm grymt trött men nice att träffa folkens.

aja nu ska jag leka med emp.

torsdag igen

Idag har det varit en skitdag. En dag då man bara vill lägga huvudet under täcket och aldrig gå upp. Men det gjorde jag... och åkte till banken! Sen jobbade jag och gjorde bort mig totalt. Vem vet, jag kanske blir arbetslös imorgon! aja. smällar man får ta. ibland vill man ha en lapp i pannan där det står att man är helt sjukt less och inte orkar något. Men men... den som lever får se!

För övrigt vill jag bara säga till mormor: du är självklart drottning! :) saknar dig och älskar dig jättemycket! Hälsa morfar<3



Tack kaj för de du skrev en sån fin kommentar när du var full, tycker också om dig, det vet du :)

Jag har för övrigt bestämt mig vem jag ska gifta mig med, han är grymt snygg :)

Onsdag

Yes ännu en dag avklarad. Men idag gick allt bra och det var bara roligt! Blev kallad kung! höhö.
Finns inte så mycket mer att skriva, det enda jag gör nu förtiden är sover och jobbar!

Så nu ska jag snart sova!

Tisdag

Ja idag började fotbollen och i o med det så var vi överbemannade i kväll vilket resulterade i pizza på jobbet. Blev jag glad? Ne jag gillar ju inte ens det. Men kul att jobba en kväll med Emma iallafall! Blir likadant i morgon eftersom att det blir många som ringer in.

Efter jobbet idag så åkte vi(ett par tjejer) hem till Christine och resade hennes garderob. Låter kanske inte så jättekul men det var faktiskt ganska trevligt! Prata gammalt mode och så. Men det värsta var väl sen när jag skulle åka t-banan hem och gå ensam på Grönland. Höll på att skita ner mig men jag lever! :)

Imorgon blir det jobb och jag ska försöka hinna ner till stan om jag orkar. Måste fixa min internetbank igen!

Jag måste få bot på min morgontrötthet. Dags att börja träna igen bara knät håller.
Nej nu ska jag sova så jag orkar alla odrägliga norrmän imorgon ;)
Godnatt!

jobb jobb

Snart blir det jobb igen! 16.05-21.05

Igår gick fint, men det var grymt jobbigt ibland.


Nallens bilder.

Det är Nallen

Han gillar att sitta på msn

och att se på john travolta. (en del av vårt vardagsrum)

på väg till bursdagen

Mie fick mig. se så söt hon är.

Emelie

Måste bara för övrigt påpeka att jag har världens coolaste rumskompis! Idag har hon:

1. Ljugit för Linn och sagt att hon måste gå upp tidigt för att hon jobbar i barnhage för det säger jag! (okej hon drömde men hon gjorde det iallafall)
2. Lagt en plastpåse på spisen när den var varm så den brände fast.
3. Lagat köttfärsås så det räcker i två månader.

MIES BURSDAG!!

Emelie och Emelie skulle ut till Hövik idag som sagt, men när vi satt på bussen och bussen körde ut från terminalen så bara: What?! Han kör inte rätt väg.. aja han kommer iallafall på rätt väg snart I hope. Så rätt jag hade men så galet full/sjuk chuffören måste ha varit.. Efter några minuter körde han nästan in i en bil.. två gånger!! Prejar sig ut i rondellen och boooom en gång till, tut tut överallt. hahaha. I nästa rondell; TUUUUUT TUT.. nästan på en bil igen! Jag och Emelie var galet rädda. När jag senare skulle gå av bussen höll han på att stänga dörren på mig! Stryk ska han ha!

När vi kom fram till Hövikan så började jag och Emelie att blåsa upp ballonger! Så där kom vi.. med ett stort paket och massa ballonger! :) Mie var lite blyg, ville inte öppna paketet, hon förstod inte varför det var så mycket uppståndelse.

Men galet mysigt var det att träffa Mien igen ! :) Så söt och var gång man frågade henne hur mye hon fyllde så sa hon: Fem! FEEEEM! Så började vi räkna fingrarna och jag sa: tre och hon skriker: FEM!!!!!!!!!!! haha tokis. Det var helt fullt på folk där, släkten, vänner &nya aupairen med pojkvän! Jag är glad att hon fått en så snäll aupair som inte har något i mot att jag vill träffa barnen! :)

Efteråt skjutsade Geir hem mig och Emelie och tittade på vår lägenhet, skönt att slippa bussturen tillbaka!

När vi kom hem började vi laga oss lite mat och bara några minuter senare kommer Linn instaplandes i vår lägenhet, eller snarare klumpsande! haha tusen bröd och bullar hade hon med sig! Så nu klagar alla på att jag inte fikat, men what? Gillar Sandra att fika? Nej jag tänkte väl! Men bullar... det går allt an det! :)

Imorgon börjar jag kl 16.05. Så call me before!

klem

helg.

Ja idag är det lördag..

Igår slutade jag jobbet kl åtta, efter att ha haft samtal helt själv gick jag hem med Sara Sara och Frida och skyndade mig upp i lägenheten för att byta om. Sedan blev det la bohema med jobbet. Emelie kom och joina senare. Jättekul! Kan vi ha den roligaste avdelningschefen eller vad? haha

Gick upp aptidigt idag för en dag på stan med Emelie. Köpte lite småsaker samt present till Mie. Lille skrutten blir 3 år. Anar att hon vuxit minst 3 meter på senaste tiden och jag saknar henne så hjärtat mitt dör. ( Som Fanny, min lilla sötnos sa till mig i telefon)

Idag blir det myskväll med film tillsammans med tjejerna i lägenheten! Linn vill att vi ska börja kalla oss "Ozlo GirlZz", hm.. haha galet!

Klem världen.


None 
åhh vad jag saknar henne. baby girl.


torsdag som borde vara tisdag.

gud va veckan ha gått fort, ett tecken på att jag gillar jobbet? även fast jag inte förstår någonting? haha galet.

idag satt jag och Jörgen och pratade i telefon tillsammans, eller vi pratade var för sig men om någon av oss behövde hjälp så fanns vi där för varandra. de första tiimmarna satt jag och jennie och avslutade abonnemang. men idag kände jag  verkligen att det var nice!

på söndag har min lille Mie bursdag :) då blire festligheter!


carro

Vi har förövrigt en fågel i vårat rum som lyser. Vi har döpt den till Carro efter vår kära Calleklina. Den står mellan våra sängar och är jättesöt. Den har dock fått sig ett par smällar så nu har den en vass näbb.

nyvaken

igår kväll låg jag och tänkte lääääänge... vet inte vad det var men jag kunde inte somna. Iallafall, när jag låg där och tänkte, så tänkte jag lite på Emelie (ovanligt va? haha) jag kom på att hon måste vara världens bästa husmor eller så. Hon ser inte ut som en, hon bara är det. I förrgår kom hon och mötte mig efter jobbet och jag fick en present. öronproppar (av bästa kvalite)! Sen gick vi några minuter på stan för alla affärer stängde precis när jag slutade. När jag kom hem så upptäckte jag en annan present... Den låg på min säng med ett rim. Guess vad det var? BULLAR! haha sötnosen jobbar på deli och köpte med det. Så efter det så är hon en given kandidat till att bli min brors fru.

vad hände i går då? Jo jag är färdigutbildad. Jag klarade provet med alla rätt :) weiiii som per skulle säga. efter jobbet gick jag och några tjejer från jobbet+empy och tittade på fotbollen. Vi satt på harrys och det var så smockat att vi fick sitta på golvet. Men det var mysigt.

Idag ska jag sitta i telefonen. gosh, hur ska det gå?


yes,

Fia är inne på msn :)

onsdag som kunde varit torsdag

Jag har tappat matlusten, trots jobbets bespisning och salladsbuffe.


Idag blir jag kundebehandlare, om jag klarar provet! Hade förövrigt 3 samtal igår, gick bra utom det sista som slutade i gråt. Dock glädjetårar, jag, johan och annakarina satt där och skrattade ihjäl oss. dock råkade jag missa mute-knappen och man hör gubben i andra änden säga: hö hö hö.. haha galet! kunde inte prata så annakarina fick ta över!

Vi får se hur det går idag.



.

jag vill åka hem.

jobb

Sitter på jobbet nu, har teknisk. Slutar kl åtta ikvæll.

dock har min datorn børjat strejka, kunde inte lægga upp mitt inlægg om fia igår, så sorry Fia, det kommer det kommer!!


ibland

skulle jag vilja ha emelies tendens till att somna. På två sekunder ligger hon och snarkar och jag ligger samtidigt och funderar på varför jag inte köpt öronproppar... igen. en halvtimme timme senare vaknar jag av att emelie försöker få ut barn ur garderoben och skriker: hjälp mig att öppna!! hjälp mig att få ut dem!! hehe galet men sen toksomnar hon igen och där ligger jag och tänker, tänker tänker.. jag vrider mig om, sätter kudden för öronen, sätter 70 kuddar för öronen, hjälper det? nej. istället börjar jag långsamt skriva självmordsbrev och bestämmer att jag ska ge bort alla mina saker till barnen i afrika. Vill jag att ni ska tycka synd om mig? Nej inte alls, skicka bara ett par öronproppar till mig så klarar jag nog av dagens stora problem.

ja idag har jag sovmorgon, men vaknade av emelies alarm. Men sedan blev det tyst som tusan och jag hörde inte ett ljud från någon. så jag låg istället och tänkte på om de andra hade försovit sig eller vad de höll på med. aja jag har kommit på att jag inte tycker om sovmornar längre. jag vill gå först och slippa tänka på om de andra har vaknat. tro det eller ej, men jag är nog lite galen.

Drömde förresten världens mysigaste dröm.


sällskapssjuk

Ja, nu regnar det förfullt. allt är städat, ingen hemma och inget på tv. Ingen trevlig prick på msn så för min del blire pluggande.

Snart kommer kumlingarna tillbaka och emelie från jobb. har konstaterat att jag lider av sällskapssjukan. ett solklart tecken kan vara att jag tillbringande 4 timmar på stan igår enbart för att träffa emelie så fort som möjligt efter att hon slutat. haha galet men jag tror inte jag klarar mig ensam. jag behöver en emelie att tjata på! eller en Mie att kunna mysa med varje dag! men men, jag måste bli bättre, ge mig medicin! ;) eller kanske ett husdjur? skulle också funka fint, saknar bärra otroligt mycket!

Nej nu ska jag återgå till pluggandet och det är bara en halvtimme kvar tills emelie slutar. ca en timme innan hon är back here. :) haha


en bild från de bättre tiderna!



klem sanderella,

på grönland skiner alltid solen

trodde ni ja ;)


ja då har en helg snart sprungit förbi, igen. tänk att det var en vecka sen som jag senast såg alla där hemma. fia har dragit till england, ida tillbaka till horten, emma låtsats vara smart och plugga ;) och sanna jobbar och står i! vart tog all tid vägen?

Igår var jag ute på stan och shoppade lite, fick med mig ett par jeans och ett par nya bbtrosor. :) åkte upp till hk bara för att vända och låta tiden gå. emelie jobbade för första gången på deli och efter det drog vi till ica maxi för att få lite svensk känsla. eller något sånt! Fick iallafall med oss mat hem. Så vi åt lite tacos och såg på tv!

blev väckt miljoner gånger i natt av emelie och sedan kl 9 var det bara att gå ut och städa av lägenheten. nu sitter vi här och väntar på idolreprisen. höhö vilket liv vi har!


klem Sanderella,

helg

Ja då var sista dagen på första kursveckan över, nästa vecka börjar vi med teknisk. Hade prov idag, sedan fick vi sätta oss och lyssna på de som jobbar. Jag känner panik över att jag inte kommer klara det, men men.. fick iallafall 19/20 rätt på provet så jag hoppas det ska gå bra!

Har inte kunnat blogga på ett par dagar då vi fick ett strömavbrott för ett par dagar sedan och internet dog ut och ville inte komma tillbaka. så idag blev jag glad när det funkade :)

Igår blev huvudvärken bara värre och värre så jag sa till mig själv att jag skulle gå till optikern för att se om jag behövde glasögon och tro det eller ej.. jag kom hem med ett par och ett annat par är beställt!


Sitter i lägenheten och det är heltyst, ingen är hemma. Jag som är så van vid att alla är hemma vid den här tiden.jennie, linn och elin är i sverige och emelie sitter barnvakt. så jag kollar på mgp junior ;)


klem Sanderella,

jobbjobbjobb

Ja idag har jag jobbat igen, har varit jättekul men det är dock mycket att lära sig. känns som att gå i skolan igen, men det är en härlig grupp så jag hade tur! Alla som jobbar där verkar också jättetrevliga. Idag har vi fortsatt att packa upp saker, ser galet jobbigt ut i lägenheten med allt emelies skit. ;) haha och hon tar upp hela vår garderob. jag får väl ha mina kläder på balkongen.. snart tar emelie över allt!! danskarna gör uppror!

Imorgon blir det träffen igen, galet längesen men nu blire nytt folk men även gammalt. ska bli kul :) ska även förbi och lämna in ansökan om extrajobb på meny, en affär. Slutar tre de här dagarna och det är galet tråkigt. Sen när Elin börjar jobba kommer jag sitta här helt ensam och mögla. men det blir väl bättre när kursen är slut men känner ändå att jag skulle klara att jobba lite extra. Men men de kanske inte vill ha någon som jobbar skift och skit, vi får väl se.



Klem Sanderella,

Via sat

Nu drar jag snart på jobb! Sen blir det flyttning och uppackning! Leka lite med Paalle Paalle og Peter edderkopp.

RSS 2.0