give me something else

aja gårdagen sög. Skadade knät igen, så nu har jag ondare! men sen fick jag ett telefonsamtal jag blev jätteglad för :) Tro mig!

Vad händer idag då? Ska troligtvis träffa Carro och Emelie? det är även en överraskningsmiddag också som jag blev medbjuden på, hm så skaffar Nathalie en rullstol så hinner jag gå på den också! hahaha nej jag har bestämt mig för att inte gå ut förren snön är borta, så ta den vekk! ;) men vem vet?


Vaknade av att mormor ringde idag! :) Sen ringde Nathalie och ville komma upp en sväng, så på med kläder och hoppa till min dörr. flera km fram till dörren.. (Nej jag är ljuger inte, jag har världens störta lägenhet) Stod och pratade med henne ett men hon skrattade mest åt att jag såg ut som en gammal svensk tant, så där stod jag och tänkte ganska länge att jag gärna hade kastat lite av mitt bäver kiss på henne, men eftersom att det snöade idag så är det väldigt kallt och jag vill inte att hon ska bli sjuk! Har jag tur så får jag se henne i klänning ikväll också; haha Nathalie i klänning är som hm Sandra i klänning inget man ser var dag! ;) haha

nu ska jag göra en massa hemliga och roliga saker tills dess att carro slutar jobba!


klem Sanderella

everyone falls

kommer det alltid att kännas så här?

no one else can speak the words on your lips

Det var ett tag sen jag skrev jag vet! Men vad ska jag skriva om? Jag sitter hemma i min lägenhet? det är massa snö ute så jag vågar inte gå ut! Nej jag är inte rädd för verkligheten? bara vår oskottade uppfart som troligtvis är tokhal. Tydligen vet inte polacker vad en snöslunga är och om jag inte hade haft kryckor hade jag tagit tag i den saken själv men men den blir nog skottade i morgon kväll? precis innan familjen kommer hem!

Så vad har jag gjort medan familjen har varit i Thailand? Hm? jag har varit hemma i sverige? träffat nära och kära? jobbat mindre än vad jag räknat med att jag skulle göra medan de var borta? skadat knät igen? fått en ny liten bästis (fillan)? tittat på alla The Hills avsnitten(!) blivit besviken och åter besviken!

jag orkar egentligen inte ens prata om det men just nu sitter jag bara hemma hela tiden och kan inte göra mer än att tänka på det hela tiden och känner att jag måste skriva av mig. Jag åkte hem till Sverige mesta dels för att jag saknade alla så otroligt mycket och för att jag kände på mig att två av mina närmsta vänner behövde prata och jag hade ratt? en av er behovde mig verkligen och jag ar glad att jag kom hem sa jag kunde vara hos dig och prata aven fast jag kanske inte hjalpte till sa mycket! Men när jag kom hem så fanns det tydligen inte så mycket tid for den andra! Vissa saker går alltid före? det här är inte första gången det händer! Så egentligen varför ville du ha mig hemma?

Aja nu sitter jag iallfall har och hoppas pa att carro kommer tillbaka snart! Pratade med henne igar och insag hur mycket jag verkligen saknar vara pratstunder! Calleballe kom!

Forovrigt mamma? all dricka tog slut igar! Crap tankte jag hur ska jag overleva? Alla som har varit har vet att man inte kan dricka vattet fran min lagenhet for det smakar som om det sitter en baver i roren och kissar istallet for att det kommer vanligt vatten! Tankte forst hoppa ivag till Kiwi men sen kom jag pa att jag kunde bestalla hemkorning istallet? sa jag ringde till Lars som jobbar dar och what an angel han kom med dricka idag! Tack! Det blev forst en massa missforstand eftersom om man ber nagon att kopa dricka har sa tror de att man vill att de ska kopa sprit at en! Nej tack och jag vagrar saga att jag vill att han ska kopa brus jag menar kan norskarna inte hitta ett fjantigare ord for dricka? Sa from now on ska jag istallet lara alla norrman att det heter dricka!

okej som ni kanske marker sa kraglar mitt tangetbord an en gang!! Idioti igen! Darfor kan jag inte heller skriva pa msn och punkt funkar inte heller darav alla utropstecken hela tiden!

nu ska jag gora det jag ar bast pa mysa sonder min soffa! Lasa klart min bok och paborja en ny! Mycket till liv men idag far jag aven stadhjalp!


saknar mormor och morfar ni betyder sa otroligt mycket för mig! ♥

Ja jag kommer troligtvis skriva en mer massa skit som ingen egentligen bryr sig om bara för att jag just nu har så otroligt ont och bara vill lägga mig ner och vänta på att någon skär av mig benet! Hej i lingonskogen!

klem Sanderella med en tokig obaksmalla av mina drickor!

(sag aven nu att de flesta utropstecknena har blivit fragetecken sa latsats om att det ar utropstecken haha)

Tillbake

Ja då var man tillbaka i Hovik! Ledig helva veckan, vad ska man gora? Sno overallt, usch! Nu kan jag inte ens ga ut och hamta posten, dags att verkligen anstalla en polack? haha Tack sno, tack kryckor!

Ha de pa badet din gamle sjokolade!


Klem Sanderella,

 image12

Broken

jadå, då går man på kryckor igen! Idioti! Nu känner jag mig som en slavdrivare/litet barn, kan inte klä på mig själv, inte bära med mig något. Usch usch och på grund av det här åker jag hem på söndag istället för i veckan! tack knä

Ikväll blir det mys, imorgon ännu mer mys med mina bröder och på söndag åker jag hem som sagt, det enda positiva med det är väl att min bror ska med =)


Break a leg or something.

Klem Sanderella,

Minnen och söta leenden

Det var det jag möttes av när jag jobbade idag :) Har verkligen saknat alla gamlingar (och de som jobbar)!

Efter jobbet gick jag och mötte upp gammelmormor och gammelmorfar som var på Maxi och handlade. Hjälpte dem lite eftersom att mamma är så klen och har korta ben. Har även haft huvudvärk hela dagen, så jag är heldöd.

Imorgon blir det stan, möta upp lille Linn. Hoppas på att lille Elin kommer hem från skolan också så jag kan prata lite med henne.

Skriver mer när jag mår bättre, ska kosa mig med Totte nu. Har kanske glömt att säga att han kan vara den största kelgrisen i världen, näst efter mina tre geitekillingar i norge.


Klem Sanderella,

baby love

Sitter hemma hos min lillebror! mysmys.. ♥


Imorgon ska jag jobba 07.30-13.30
Skönt att träffa alla gamlingar igen (:


Klem Sanderella,           image11

Goodbye happiness

Lördagen tillbringades hemma hos Elins familj, det bjöds på god mat, skratt och kärlek! Kom hem till henne ganska tidigt sen gick vi ut och gick med Felicia och hamnade på Maxi, där träffade vi Mia och Marre och oj va längesen man såg dem! Vi träffade även Ida där och tog med henne hem! Efter att ha blivit tagna av trollmor ett x antal gånger så kom vi iallafall fram! Vi kom lagom till maten och sedan var det bara att invänta melodifestivalen! Det var en toppenkväll! Tack!

Sedan åkte vi in till stan en snabbis och när vi var tillbaka till Kumla träffade vi även Calle och Emelie, så där satt vi som ett par slagpåsar hemma hos Micke. Och oj vad jag har börjat inse att jag har blivit gammal! Haha

Vaknade upp hos Elin igår, gjorde oss i ordning lite fort för att sedan åka in till stan, ta en snabbfika innan hon började träna, säga hejdå till Micke och Thomas för att slutligen träffa Linn på stan :) Hittade förövrigt bara en tröja och 3 böcker! Snart är det vår och då ska jag sitta på mina utemöbler och läsa tillsammans med mina polacker! Vi åkte hem till Linn för en myskväll men oj va vi var trötta när vi kom fram, somnade ett tag och sedan åkte vi till Micke, dit kom även Emelie, Sammie, Elin och Thomas! :) Satt och tittade på ett par LA ink avsnitt och nu blir jag bara mer och mer sugen på en till tatuering!



Vaknade idag av att Linn utbrister att det snöar.. Crap tänkte jag som bara har vårjackor och tygskor med mig hem, haha. Får huvudvärk och går och lägger mig igen. Så vad har jag gjort idag? Jo jag har läst en av mina nya böcker, somnat, börjat läsa igen och somnat om igen. Dags att rycka upp sig, Per ringde och frågade om jag ville jobba och oj vad jag vill det! :)

Imorgon åker Micke :'(

Fick även ett jättefint sms av familjen nere i Thailand, ge mig värme!


Klem Sanderella,

Fredag

Ja jag åkte som sagt hem igår, endast ett fåtal personer visste om det! haha, tänkte överraska mormor och morfar rejält. Satt därför innan på tågstationen och klagade över att alla skulle åka hem men sa att jag skulle stanna kvar och jobba och kanske, bara kanske skulle komma hem i påsk! När jag kom fram till Hallsberg kom Per och hämtade mig, TACK! =) Efter det åkte vi till en av våra tanter ( ja vi äger ett par i Kumla) och snackade skit ett tag och när vi var klara där så åkte jag förbi och överraskade min farbror och Britt! Så kul att några blir glada över att se mig iallafall! Visste även att min bror var hemma och var sjuk så jag sprang över där och sa hej till honom, försökte övertala honom om att bli med mig till Norge sen när han får lov så jag hoppas han gör det! Så otroligt kul att träffa honom efter de här månaderna, han har vuxit så mycket ;D hahaha! När jag hade pratat med honom sprang jag ut till bilen och åkte direkt till mamma för att överraska Danne och Mathilda. Danne blev ganska rädd tror jag, han måste trott att han var full och såg i syne men ikke! Sen gick jag in till Mathilda som låg och snarkade så gott. Skakade lite på hennes axel och sa hej och gav henne en puss på kinden, tror inte att hon förstod att jag var där förrens jag gav henne den godnattpussen! Lilla gumman :)

Imorse när jag vaknade var jag så glad över att vara hos mamma så jag orkade inte vakna. haha blev väckt av Mathilda som ville säga hejdå innan hon åkte till skolan och somnade om. Sedan gjorde jag mig i ordning för en dag på stan, men dagen blev inte som jag tänkte mig. Men det spelar ingen roll, den var toppen! Åkte till mormors jobb för att överraska henne och överraskad tror jag hon blev. Ställde sig och började gråta, mitt i ett möte! (jag har världens sötaste mormor!) Bestämde sedan att jag skulle åka hem till dem ikväll för att mysa med Let's dance och överraska morfar också! Sen åkte jag och mamma vidare till gammelmormor och gammelmorfar och pratade lite med dem innan vi åkte upp på stan för lite ärenden! Skulle bla gå förbi Linns jobb och krama om henne för första gången på vääääldigt länge, underbart! Gick sedan vidare till hennes mamma för att snacka lite skit och sedan för att byta batteri i min klocka! Väl uppe på stan träffade jag Katta ( :) ) innan jag mötte upp Elin, Thomas och Micke! Vi gick och åt och åkte vidare till Marieberg! När vi hade varit där ett tag tog jag mitt pick och pack och åkte hem till mormor och morfar! Morfar visste inte heller att jag skulle komma hem så det blev en överraskning även där som jag och mormor planerat in! =) Vi fick lite smörgåstårta och satt och pratade ett tag innan de for hem för att bla se Let's dance!


Så nu sitter  jag hemma hos mormor och morfar och lyssnar på hur de förbarmar sig över att Karl-Petter inte åkte ut ur Let's dance. Jag kan dock hålla med dem om att han inte är den bästa dansaren men eftersom han dansar med Jeanette så håller jag ändå på dem, kumlabo som hon är! :) Go go go!

Imorgon ska jag iväg till Marieberg med mormor och morfar ett tag innan jag ska hem till Elin och hänga. Vi ska bla se Melodifestivalen och jag ska mysa ihjäl mig med Fillan! Söndag blir det förhoppningsvis Linn!

Tack för hjälpen med larmet Carro och Matilda! Hoppas era resor till Sverige gick bra! Hoppas Emelie hamnade i Danmark där hon hör hemma! hahahahaha


Klem Sanderella,

Torsdag natt

Kan tyvärr inte berätta min dag ikväll.. Vi tar det imorgon alla barn haha :)

By the way alla barn som ska hem i morgon; GOD TUR!


Klem Sanderella,


Torsdag

Idag ær det førsta dagen jag ær ledig och vad hænder? Jo det ær det bara ett fåtal personer som vet. Vi ses! :)

Tack Per før hjælpen!

Klem Sanderella,

natt

nu har jag gjort något busigt. haha


Onsdag igen

Ja då har jag slutat jobba før ett tag och vinkat av familjen! Mie vægrade sova innan de skulle åka så hon var lagom glad! haha men så fort hon satte sig i bilen blev hon på bættre humør! fick varsin klem av flickorna och de berættade sedan att de skulle køpa såååå fina gåvor åt mig dær borta. (bæst så!) haha! Nu længtar jag bara till Kreta ænnu mer! :)



Igår kveld hænde det førøvringt inte så jættemycket. Jag jobbade sent, badade Mie tillsammans med vår kære væn Shrek, hade sedan popcornfest med alla barnen tills dess att Lene kom hem! En kvæll som startade dåligt men slutade bra.. som sedan gick øver till att bli sæmst! aja, nu vet vi det.

Trevliga samtal igår igen, fast blev ændå ganska ledsen nær jag fick høra att du ska flytta! Hoppas vi ses i helgen :)


Nu ska vi laga lite mat, blir nog att vi tar oss en tur till byn ikveld? :)

ha de på badet din gamle sjokolade, ses vi ikveld din gamle karamell? (sorry att jag inte skriver så mycket mamma men idag orkar jag inte.. lægger in några bilder i stællet, de får tala før sig)

ååhh ! :(


image6
Mie med turnallen, men vi fann den inte idag så det blir ingen Thailandsresa før honom

image8
jag med brillor, emelie med ny frisyr och carro med finurlig min.

image9
ibland åker vi hiss och blir ruskigt galna.


image10
matpaus på lekplatsen i Høvik


Klem Sanderella,


Onsdag

Hade på badet era gamla sjokoladar! Ses igen nær ni ær bruna som pepparkakor familjen Fasting Markussen!
Ha det underbart i Thailand! ♥

Björn

Eftersom att vi hær i Norge knappt aldrig træffar svenska killar længre så har vi alla fallit før den samme. Men jag och Carolin har lagt upp en plan før framtiden men den håller jag før mig sjælv så mamma inte blir besviken ;) Den andra Carro kanske får smaka på honom ibland men Emelie har totalførbud! Yes det bestæmmer jag!

image5

Go ahead, sukta lagom!


Tisdag

Ja vad kan man sæga om gårdagen? Jo træna aldrig med en infektion i kroppen! hehe jag som tyckte jag mådde bættre men efter gårdagens step up så hade jag fel. Hade sån sprængande huvudværk att det slutade med att jag somnade inne på toalettgolvet nær jag spytt før 435656 gången. Jag vet att jag ær hemsk som delar med mig av den hær informationen men en vældigt god væn sa till mig før ett tag sen att min blogg bara handlade om allt bra som hænder i mitt liv så jag måste væl få med det lite sæmre också! ;) haha Men step upen var iallafall grymt kul!

Skønt æven att få prata lite med Linn, var ett tag sen men hon har ju inte haft tid så som hon jobbar ihjæl sig! Du vet att det bara ær att ringa om det ær något ♥! Blir æven rædd nær jag hør att allt inte ær bra med alla dærhemma! Saknar er ihjæl mig på er tjejer! ♥

Kænde att jag kanske skulle vara hemma idag før att vila upp mig men imorgon åker familjen som sagt och Lene hade en massa møten idag som hon skulle på så jag ville inte førstøra! Geir ær utomlands så han kan inte heller ta hand om dem.. Så ikvæll blir det en låång kvæll!

Det regnade ganska mycket imorse men eftersom att Lene jobbade hemifrån innan lunch idag så var vi tvunga att ta oss ut.. På med alla regnklæder och læmna dockorna hemma... hær hoppar vi i vattenpølar och leker isbjørnar! Efter att ha varit ute en timme i tokregnet så drog jag hem Mie før att byta klæder tills Carro och Marcus skulle komma.. Vi skulle åka till Sandvika och mysa lite innan grabben skulle till Spanien, vi trodde han skulle åka på eftermiddagen men flygtåget gick kl 12 från Sandvika så det blev en liten snabbis innan han skulle hem och packa væskan med bamsen och leksakerna, men långben fick inte ligga dær i før det gick inte an! Hahaha

Så Carro læmnade av oss hemma hos oss och tur var væl det før vi hade glømt væskorna och alla saker.. Så jag kastade i mie mat och swisch in i ovnen.. Naai hon skulle lægga sig och vila en stund men snuppsen somnade och ligger nu hær och snarkar! :)

Hoppas Carro kommer snart før vi ska åka till Sandvika (igen) och køpa en lille pusekatt keps till Mie som hon ska ha med sig till Thailand!

Måste æven dela med mig av en rolig hændelse från igår:
Carro jag och Mie står hemma och lagar muffins och Mie har blivit jætteduktig på att berætta var olika kroppsdelar sitter... Så pekar hon på mina brøst och sæger: Mage! Jag børjar asgarva och frågar igen vad hon sa och hon sæger igen: mage! Så pekar jag på hennes och frågar vad det och hon svarar: pupp (brøst på norska) sen pekar jag på carros och hon svarar: mage! hahahaha ær hon inte før go?! ;)


hade jag varit dig hade jag tagit lite mer vara på mina vænner!

Klem Sanderella,

Måndag

Nu har jag inte skrivit på længe. Jag blev sjuk i onsdags kvæll och nej jag tror inte det har något med att jag trænar med infektion i kroppen? aja så kan det vara. Så i torsdags låg jag iallafall hemma bara och samma sak på fredagen men vid middagstid kom Ariyan och Lars førbi med en kryapådig-present! :) Tusen takk! Lite senare kom æven Carro førbi før att visa sina nya jeans som hon skulle ha nær hon gick ut, nicenice! Hon ær før goo trots att hon ær en uppsalabo ;) Sen blev det lets dance ensam men halvvægs genom programmet så får jag reda på att Nathalie ska till Lars och de så jag tænkte att jag kunde bli med en stund och sæga hej iallafall, var så længesen jag træffade dem! Så jag møtte upp dem utanfør Laila och visade dem vægen! (Lars bor i skogen på en hemlig stig) Trevligt att træffa alla men till slut urartar det sig enligt mig så jag blir lack och drar hem. (nej jag blev inte lack men lack ær ett sånt ord jag lært mig av Emelie nu så jag kænde før att skiva det i en mening) hahaha jag och Emilie gick hem i regnet iallafall medan de andra drog till Sandvika. Samtidigt dær på kvællen nær jag har som mest huvudværk och feber så får jag iallafall høra att Carro och Emelie har det godt inne i byn! :) hehe jag har filmbevis ;)

På lørdags førmiddagen ringde jag Carro før att se hur hon mådde, yes mår man bra en fredag kvæll så mår man inte bra på lørdags morgonen visar det sig. hahaha (tur att det næstan var tværtom før mig) Eftersom att jærvCarro också ær sjuk och Emelie skulle vara barnvakt så læmnar de mig och Carro ensamma till melodifestivalen.. Men greit før oss.. Tittar på melodifestivalen och idol 05 hela natten! hahaha en guldkvæll!

Igår børjade næstan dagen med att vi hade något fel på elen i min lægenhet och familjens hus. Ingenting fungerade och familjen var inte hemma. Så vi sætter oss och tittar på high school musical på datorn och væntar på Lene. Sen kom alla barn ner och mørbultade mina vænner, men jag lovar DET VAR INTE PLANERAT MOHAHA! Vi hittar inget fel någonstans men får inte heller mer el så istællet før att jag ska vara barnvakt åt Mie så fick jag åka med Hedda och Fanny på teater. Det var bærums barnteatergrupp som spelade "rockulven og de 7 geitskillingarna". Barn kan verkligen vara duktiga på att spela teater!
Fick sedan besøk på kvællen och tro mig, de ær helt kalasbra de dær mænniskorna! Tack før en superkvæll, hade jættetrevligt och skønt med lite seriøst prat senare in på natten! (yes jag har hemliga vænner så jag kan tyværr inte avsløja vilka det ær pga personliga skæl, nej va lurade alla blev. okej jag tog med mig 3 geitskillingar hem från teatern)



Igår kvæll nær sista skillingen gick, så gick jag och la mig men æsj va jag inte kunde somna. Magværken kom tillbaka och huvudet sprængdes. Halv fem var jag uppe och tog frisk luft (tillsammans med min polack ;D haha tror det var sista gången jag kænde lukten av honom då iallafall och før er som inte vet så ja jag kænner på lukten nær min polack ær ute och rastar av sig. Det luktar så hærligt)

Vaknade iallafall i tid, gick upp och gjorde mig klar før en kort arbetsvecka.. Tungt, men hoppas att carro kommer hit och fixar muffins. Fick iallafall børja dagen med att tvinga Mie att æta grøt. Barnen i familjen ville ha grøt till frukost før att jag brukar æta det! :) de ær så søta! Imorgon hoppas jag att min kære Marcus kommer hit och dricker var sjokolade med mig och Mie, Carro kanske också får vara med.


Ær det inte før lite tid før sånt hær?

Och varfør ska det vara så svårt, sad but true jag kommer aldrig få som jag vill!

Tack før smset igår, det behøvdes! :)

Igår var det æven många samtal med Sverige! Saknar er alla slækt och vænner! Hoppas æven du hade en fin fødelsedag igår mormor! ♥

Klem Sanderella,


Onsdag

Igår var vi i Sandvika med Emelie och Carro. Greit! =) Nær jag slutat jobba så åkte jag in till Oslo før att møta Ellen før att gå på teater! Maria, Ellens barns halv storasyster spelade Kaan i Djungelboken. Guud va bra den var. nu tror ni sækert: haha sandra gillar bara barnteater. men tjii på er, det var en modern tolkning av djungelboken! =) Tack Ellen før att jag fick følja med!

Ær lite halvstressad, Carolin kommer snart och ska hæmta upp oss så åker vi till Sandvika en snabbis. Måste køpa nya strumpbyxor också, påminn mig! Ikvæll blir det boxning! :)

Imorgon kommer Ida, Emelie och Emelie hit! :D

GRATTIS GRATTIS GRATTIS lillebror! du vet att du ær saknad & ælskad! Ringer dig senare.


Klem Sanderella,

Tisdag

Igår åkte vi som sagt in till Oslo før att hænga på Grata. Emelie gillar det ganska mycket eftersom att hon har en fling dær. haha men det blev kortvarigt eftersom att han hade en annan dejt. tyværr emelie. du kan få Christian?! ;D Sen skulle vi iallafall vænta på Calleklina før att ta en fika, men hon vægrade ringa och vægrade komma. Men till slut både ringde och kom hon. Då hade jag och Emelie bara gått runt på Oslo S ganska længe.. Stackars Mie tænkte jag, hon førstod ingenting av vad Emelie sa. hahaha Nær Carro kom drog vi iallafall till Majorstuen och åt och tittade i affærer. Sen drog Emelie och køpte fisk eller något annat storslaget till familjen och jag och Carro tog tunnelbanan tillbaka till National. Nær vi væl var dær så var det 20 minuter kvar tills vårt tåg skulle gå så vi bestæmde oss før att læra Mie att åka rulltrappa.

Nær vi kom hem hæmtade vi Markus och bjød med dem in på Kakao och kakor. (ja markus ær min nya kjærste før han ær så duktig på att pussla) Sen hæmtade vi Fanny och vi lagade mat. Fannys favoritmat.. Spagetti med svenska køttbullar. Fastæn hon egentligen bara æter spagettin. haha.. Nær jag slutade kom Carro och hæmtade mig och vi åkte till Sandvika och jag inkøpte mitt linne jag blev så kær i. :) Sen gick jag upp och trænade step up medans Carro gick och shoppade. (Elixia ligger inne på Sandvika storcenter, skandinaviens størsta køpcenter, så nu vet du det mamma.) Kænde redan innan træningen att jag benhinneinflammationen ligger i luften och efter træningen så kunde jag knappt gå. I natt har jag inte sovit någonting har så otroligt ont..

Idag ska vi till Sandvika på praktikanttræffen. Carro ska bara læmna Markus sen kommer hon hit. Jag måste bara sæga att den tjejen kan gøra en så glad. :) hehe, hon kallar mig Sanderella och jag kænner mig som en prinsessa då! haha

Ha en bra dag smurfar!


Klem Sanderella,
1 dag kvar tills min lillebror blir større. ♥                           
                                                                                                                                          

Måndag

Helgen har varit bra. Skønt med en lugn helg.. eller den kanske inte var så lugn, inte på lørdag morgonen nær jag spøade Emelie i badminton iallafall ;) haha efter det tog jag och Carro oss en tur till Sandvika och jag hittade værldens finaste linne. så jag går før att betala det och tror ni att jag fått min løn eller?! nej som vanligt har jag inte det nær jag ska. Så det blev ganska pinsamt och inget linne. Fick reda på idag att hon satte in den igår, wiie tack sæger jag eftersom affærerna har øppet på søndag hær! Senare på kvællen bestæmde iallafall jag och Carro att vi skulle ta det lungt, titta på melodifestivalen och bara vara halvdøda. Men det slutade med att vi satt hos Lars och Ariyan och sedan åkte till StabekkAnna och tittade på melodifestivalen dær, sen drog vi hem till mig men det tog inte lång tid innan vi åkte igen før att træffa Nathalie, Anna och Mathilda. Jag och Carro kørde disco i bilen och sedan låg vi till slut tokdøda hos mig.

Igår blev det en stæddag. oj vad man saknar mamma vid såna tillfællen ;) hahaha Men nu har jag iallafall vårstædat lægenheten och till och med tvættat øverdraget på soffan (yes det behøvdes, har råkat spilla x antal drickor i den!) Sedan bestæmde jag och Carro att vi skulle ut och gå lite senare men jag blev så sugen på att løpa så jag løpte en stund innan jag møtte henne och Nathalie!


Idag ska vi in till Olso før att skaffa lite jobbklæder. Ska tydligen jobba øver idag också! Sen åker jag nog på step up ikvæll! :)

Har æven bestæmt mig før att åka till Kreta mellan juli och september :)


Adele - Chasing Pavements


Klem Sandra,

RSS 2.0