Kumla

Äntligen! Den 8 oktober återvänder jag mot min kära hemstad. Det ska firas vänner!


.

du förlorade. jag vann.

Utbytt.


Ikea.

Och ni tänker direkt: Usch på en fredag? Det är så jobbigt.
Jag tänker: Jag är i himlen. Jag älskar livet. Jag bara svävar fram.

Idag tog jag, Sandra, Ylva och Anna och gjorde slag i våra planer om att ordna våra rum. Vi mötes upp. Tog oss ut till Ikea. Åt mat. Kollade på barnavdelningen (jag och Anna älskar barnavdelningen). Hittade en lampa jag ville ha. Funderade på det. Hittade gardiner. Gick förbi lampan igen. Tänkte på det en andra gång. Hittade andra småsaker. Gick mot kassorna. Där står en av samma typ av lampa och bara glänste. Tog tag i den och köpte den också. Dvs. Idag har jag köpt gardiner, gardinstång och en lampa. Jag är nöjd. Mamma skulle vara nöjd. Vi alla var nöjda. Gick till den lilla butiken utanför den stora. Köpte 3(!) kaviartubar. Skuttar av glädje mot bussen tillbaka. Sätter oss ned. Alla dör av trötthet. Kommer hem. Sandra får toksläpp och gör chokladbollar. Vi ordnar våra rum. Jag är handyman. Skruvar upp allas nya hyllor. Ordnar mitt rum.


Alltså har dagen varit perfekt. En dag med Ikea är perfekt. + att jag från och med nu alltid kommer att gå med fisklukt i munnen.

fläkt.

En vacker dag i våras så tog jag tag i mitt liv och skaffade mig en fläkt. Jag var förberedd på den tropiska hetta som nu drog in över landet. Det var inte Sarah. Sarah svettades och slet med att det var varmt på sitt rum. Sedan den där vackra dagen så har jag haft på min fläkt varje dag. VARJE DAG! Sarah har med egna ord beskrivit det som att hon har varit avundsjuk på mig. a-v-u-n-d-s-j-u-k. Men i natt hände det något som ingen var förberedd på.
Fläkten var av. Av? Va?! Tror ni Sarah vaknade i panik och trodde jag hade dött? Vet ni hur många gånger hon kom in för att kolla så att allt var okej med mig?


3. torsdag

Idag hände det tre helt otroligt konstiga saker:

1. Jag gick in i duschen, utan att värma upp den först. (hatar kallt vatten)
2. Jag hittade en nudel i duschen. (vem äter i duschen? jag har mina aningar, säger inget men jag säger Kina)
3. Jag sov i 13 timmar. På rad. (fortfarande sjuk, kanske inte så otroligt konstigt men ändå)

& idag har jag änvänt en vitchoklad-ansiktsmask. Norge är tokiga för på förpackningen så stod det: den må se god ut men den er ikke spisevennlig (ätbar). Vennligst ikke pröv! Ps. Den såg inte god ut.


Idag hade även Sarah med sig morotskaka hem. Varför hade hon inte med sig en bagel istället? Då hade jag blivit glad. För jag gillar inte kakor. Möjligtvis bullar och farmors mjukapepparkaka. Det vet min bloggläsare (min enda trogna, dvs. mamma.) Fast hade ni frågat henne så hade nog till och med hon trott att jag tyckte om kakor. För mamma vill att jag tycka om kakor. För mamma lagar världens bästa kakor och dem måste man äta. Men det var inte det jag inte ville säga med detta utan: fy och skam för Sarah som tog med sig morotskaka hem istället för en bagel. Men Ylva tyckte nog att det var helt ok eftersom hon mosade i sig nästan hela på 2 sek. MOHAHA!


Ps. igen. Ylva sa att jag troligtvis har blödarsjukan så fram tills dess att läkaren kan sätta ett namn på min sjukdom så har jag blödarsjukan. Dvs. Ni kan börja planera min begravning.

RSS 2.0