vykort

Fick vykort från Sænny idag, tusan takk :) har hænt mycket idag, både bra och dåligt. har æven varit på konsert idag, på havets bunn (blubbblubbblubbb) haha Fanny och Hedda de var så søta så :)

Nu ska jag work uta lite med Kate Voegele! lovley!

Klem da alla barnen, Sanderella

Kino

jæjæ.. nu drar jag på kino. Kos dere i kveld!
Pratade æven med ortopeden i dag, SÅ FORT SOM MØJLIGT!

Klem Sandra!

knä

hopp, då sitter jag hær igen.. med kryckor och skadat knæ! allt børjade hemma hos annicka...

Jag var ledig hela dagen igår men fick passa fanny och mie en timme innan de skulle till mormor och morfar! nær de sedan hade åkt passade jag på att gøra mig i ordning och sedan traskade jag ivæg till tåget. helt kolugnt och pratade som så många gånger førr i telefon helt pløtsligt ser jag værldens størta småkryp flyga i mot mig och landar.... mitt i øgat på mig. jag børjar tokbøla, ser ingenting och mascaran rinner. Jag tænker direkt "-crap, carro kommer inte till tåget i høvik så jag måste gå på det dær tåget gråtandes och med ett stort odjur i øgat och alla kommer skratta ner sig.." jaa jag ville bara førsvinna! lægger fort på telefonen och førsøker ringa carro och førsækra sig om att hon kommer med tåget. eftersom att jag græt så trodde on direkt att det var knæt som gick sønder men ikke, jag var bara jættekænslig mot smådjur. går vidare och det svider som tusan. kænns som att odjur pissar i øgat på mig før att jag ska få ænnu ondare. sætter mig på en bænk och ringer ida och bara væntar på tåget... tiden går och går, och tåget blir bara mer och mer førsenat. Greit tænkte jag nu hinner carro verkligen med tåget. lægger på med ida och ringer carro. nej då har hon cyklat vidare till kiwi før att hon trodde att hon inte skulle hinna med tåget. SKYNDA DIG ber jag henne snællt och fortsætter vænta. och helt pløtsligt... kænner jag mig befriad! kænner efter vid øgat och tada krypet ær ute och DØTT hahahha tænker jag. (nej då) det var tusan 2 cm stort och va tusan skulle han i mitt øga och gøra?! nu var de bara mascaran som behøvdes ordnas och carro kommer cyklandes och vi hinner med næsta tåg.

lurar carro att vi åkt før vi national theathret medans hon spelade på sin mobil och sæger till henne att ringa emelie før att sæga att hon ska ta sig till oslo s. hon går givetvis på det och børjar ringa men snæll som jag ær berættar jag att jag bara skojar och vi går ut och møter emelie vid fontænen. Går in på narvesen och dær står værldens fyllo framfør mig i køn. blææ att folk kan dricka alkohol?!

vi sætter oss och væntar på trikken som ska ta oss ut på landet och till annicka. halvvægs ut kommer kontrollanterna på och ska checka oss. då hittar inte carro sitt kort och vi letar ihjæl oss. vi hittar den och de har snaketævling. møter annicka och åker hem till henne.

væl hemma hos annicka poppar vi popcorn och myser till det. børjar dricka lite smått (jag var inte sugen så som tur var blev det typ nada.) efter ett samtal med annickas pappa och lite spel kommer annickas væn førbi och joynar. vi sitter på golvet och har shottævlingar, vinner allt så jag slipper dricka :) nice. ber sedan emelie att gå in på youtube før att jag vill høra en låt, stæller mig næstan upp och pang. dær sitter jag IGEN med ett skadat knæ! ringer geir som ringer owe (ortopeden) som sæger till mig att åka hem och vila så ska vi diskutera operationen mer så fort som møjligt!

så jag førsøker desperat få tag på någon som kan hæmta mig och køra mig hem. som tur var satt therese barnvakt så annicka springer dit och sitter barnvakt medans therese kommer och hæmtar mig. TUSEN TAKK!
hon kør mig hem med två fylleapor i baksætet. :) kommer hem och då har emelie den søte ungen flyttat bordet mot sængen så jag kan ha mina saker dær :) ljuvligt!

Tack før en kvæll som børjade toppen men slutade i tårar! Tack før att ni hjælpte mig! :) <3


Idag åker vi hem till emelie før att se eurovision song contest! Go Sweden!
Ha en trevlig kvæll!


Klem Sanderella,

Bilder sæger mer æn ord!

image13                   image14

Mie tog bilder på hennes bæsta vænner! :) <3                     Osminkad & sjuk stællde man upp!

Vincarro

helgen var nice. brudarna var nice. allt var nice.
shoppat, varit i stabekk på fest (cyklade och hade inga kryckor, go girl!) och bara tagit det lugnt. dock bland de sista gångerna man træffar vincarro :( Vanskligt og si førdi hon er så grei!

nu længtas 17:e mai och kanske pappa och bror kommer då? vi hoppas. annars ær det bruds som gæller! :)

Klem Sanderella,
nu saknas ni dær hemma og ni som inte ær hemma før tillfællet!<3

vaskslask

om man somnar kl sex på kvællen och inte vaknar førrens sju dagen efter.. ær man helt slut eller bara lat? haha
somnade ganska tidigt igår, efter en ganska jobbig dag. Ja jag fick slæppa mie hem från bussen, med kryckorna och hon toktjøt hela tiden. Ja det stackars livet var megatrøtt men vad var inte jag? ;) imorse sa hon iallafall: godmorgon saneja, elsker deg, så hon ær så godt som førlåten! <3

Snart ær det helg men først ska stædhjælpen komma, sen ska vi mysa sønder tills hedda och fanny kommer hem. (båda kommer hem tidigare før att hjælpa mig men no way det blir nog bara mer jobb før mig) Sen åker familjen till sørlandet så jag har hela huset och allt før mig sjælv. Så nu kan jag iallafall ligga och steka hela helgen ;) not.


klem Sanderella,

pølser

igår kom brudarna øver på grillning! fast først spelade vi lite kort før jag ville inte missa mitt ælskade one three hill men tro før tusan inte att jag fick de det. nejnej jag fattade nada. nær jag senare skulle resa mig från golvet dær vi satt (vi skapade lægerkænsla i min lægenhet) så dog knæt igen. så det blev till att få smærtstillande. sedan drog vi en runda upp i hagen og grillade lite køtt og pølser. Det var mysmys och nær alla hade fått nog av myggen så drog vi tillbaka till min lægenhet och spelade kort igen dær jag totaldominerade! Kanske inte ska skriva ut vem som blev loosern men om jag sæger att vi hade en dansk med oss så! hahaha

nær de senare hade åkt så gick jag in i duschen och nær jag var klar så kom jag ut i mitt rum och helt pløtsligt knackar det på dørren och i fønstret ær det två huvuden. nej jag vart inte rædd! Carro och Emelie kom tillbaka efter att ha læmnat jeanette før de trodde de sett en yxmørdare och nu ville de visa den før mig. haha så jag satte mig i bilen och åkte med, nær vi åkt en bit så skriker carro till och det var.... en træstaty. wiihooo! hahaha roligare om man var med kanske.



imorse nær jag kom upp slapp jag rydda undan och allt gick jættefort och det ær jættevarmt. Så mie har på sig værldens søtaste linne och shorts på sig! Nær væl hedda och fanny gått på skolen så tar mie en matboks och sin handvæska, tar på sig sina innetofflor och går ut och ska gå till skolan. hahahah det var så gulligt! det enda som fick henne att komma tillbaka in var att vi skulle ringa calleklina! :)

idag blir det sandvika med carrow. sedan blir det vila vila vila. hur slut kan man vara i kroppen? snart helg, då blir det moro.

fredag: træffa carro och carro.
lørdag: fest i stabekk.
søndag: planerad grillning/matlagning med carro og emelie
måndag: skippa kryckorna och børja træna!

Jag vill fortfarande till london!

Pratade æven med Owe igår (som den søta ortopeden så fint heter) og vi ska hæmta mr-cd imorgon sedan ska ha kasta in mig så fort som møjligt på ett sjukhus.


klem Sanderella,

is

jag vill till London & korsbandet ær av!!

Nu ska vi ut och glassa i hagen. Leka och læsa bok! Æta glass och laga mat i lekhuset! Ikvæll kommer Carro och Emelie och grillar! nicenincenice.

var på mr igår. Varfør ska det komma nu før? Varfør kunde de inte bara gjort rætt før 4 år sedan! Jag vill verkligen till Kreta, men jag får vælja, gå på kryckor då eller åka hem tidigare? eller vad ska jag gøra? Idioti!

Det ær så varmt att jag får slag av att sitta hær. Men ge mig London så ær jag på! <3


klem Sanderella


hagen

vad hænde i lørdags?!

sitter og myser med mie. vi ska snart ut i hagen igen, så jobbigt att vi inte kan gå ut på tur eller något men thats life. man har ett namn att leva upp till; kryckan! imorgon ska jag gøra mr.

tack før en superhelg!


klem sanderella,


alvin og gjenget

okaaj vi var på kino idag jeg og mina jenter! :) nicenice! og jag har hittat ett ställe i min lägenhet där internet funkar!! oj det var nice; men det kommer nog försvinna lika fort! jag känner mig som en skattletare när jag springer omkring og försöker få kontakt! och ni vill inte ens veta vart jag sitter nu hahahahaha!

yes yes nu ska jag hoppa in i duschen efter en slitsam dag (ledig fram till halv fem sedan kinon) btw; kan mie har varit sötare idag? ååh kommer verkligen sakna min lilla snups! snart kommer eirik sen ska vi nog dra vidare! kanske får ni reda på vad som hände imorgon kanske inte vi får väl se hur länge internet (og datorn) funkar!

ha en trevlig fredagkväll :)

klem sanderella

RSS 2.0